Bursaspor dondu kaldı!

Bursaspor dondu kaldı!

Spor Toto Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Bursaspor, deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a konuk oldu. Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak bu zorlu randevuda hakem Cüneyt Çakır düdük çaldı. Çakır ilk yarıda net 2 kırmızı kartı vermedi. İkinci yarıda oyundan düşen Timsah'ı yıkan goller Eduok ve Hakan'dan geldi. Yeşil Beyazlılar 30 puanla 17'nci sıraya indi.

5. dakikada ceza sahasının hemen dışından Aytaç'ın kullandığı serbest vuruşta savunmanın uzaklaştırmak istediği topla buluşan Shehu'nun şutu yandan dışarı çıktı.
 



15. dakikada sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası dışından Saivet sert vurdu top üstten dışarı çıktı.


24. dakikada hızlı gelişen atakta Umut'un ortasında ceza sahası içinde Yusuf'un kafa vuruşu yandan dışarı gitti.


33. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Eduok'un sert şutunda top üstten auta gitti.


EN SON 19 YIL ÖNCEYDİ

Bursaspor, son olarak Erzurum'a 10 Eylül 2000 tarihinde ayak bastı. O dönemki adıyla Erzurumspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 5-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Bursaspor bu sezon deplasmanda kazanmakta zorlanıyor. Dış sahadaki son galibiyetine ligin 13'üncü haftasındaki Akhisarspor maçında ulaşan yeşil beyazlılar, son 7 deplasmanda ise kazanamadı.  

BAKKAL SİFTAH PEŞİNDE

Bursaspor, Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı 3 maçta galibiyet elde edemedi. Deneyimli çalıştırıcı, yeşil beyazlı takım ile birlikte Erzurum'da hem ilk galibiyetini almak, hem de tarihe geçmek istiyor. Tecrübeli çalıştırıcı kariyerinde daha önce sadece bir kez galibiyetsiz uzun bir başlangıç yaptı.

Mesut Bakkal'ın Erzurumspor ilk 11'i belli oldu. İşte Bursaspor'un kadrosu.

Okan Kocuk, Umut Meraş, Chedjou, Ertuğrul Ersoy, Shehu, Badji, Aytaç, Saivet, Latovlevici, Yusuf, Sakho