Bursaspor eski yöneticileriyle etkinlikte buluştu

Bursaspor eski yöneticileriyle etkinlikte buluştu

Bursaspor camiası arasında birlik, beraberlik, kardeşlik ve vefa duygusunu güçlendirmek amacıyla Bursaspor'un eski başkanlarından Recep Günay ve diğer eski başkanlar tarafından organize edilen etkinliğe, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık'ın yanı sıra, Osmangazi Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Köken, Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Bursaspor Eski Başkanları Remzi Cinoğlu ve Kani Şen, Bursaspor eski yöneticileri Selahattin Kılıç, Aydın Çoközler ve Çelik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çelik gibi isimler de katıldı. 

Organizasyonun sunuculuğunu ise Bursa'nın sıradışı gönül ve kültür elçisi Rot Macit lakaplı Macit Tunalı yaptı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Bursaspor'un eski başkan, yöneticileri ve futbolcuları ile yeşil beyazlı kulübü takip eden basın mensupları gösteri maçı oynadı.

Yeşil Takım ve Mavi Takım'ın mücadele ettiği ve büyük çekişmelere sahne olan müsabaka karşılıklı atılan ikişer golle 2-2 beraberlikle sonuçlandı. 

"Bursaspor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu göstermek istedik"

Yeşil beyaz renklere gönül verenlerin bir araya gelerek anıların tazelendiği etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Bursaspor'un eski başkanlarından Recep Günay, Bursaspor'un Bursa kent kimliğinin önemli bir parçası olduğunu ifade ederek; "Bursaspor'a uzun yıllar hizmet etmiş eski başkan, yöneticiler ve futbolcular olarak bizler, bu özel geceyle Bursaspor etrafında kenetlenmek istedik" dedi. 

Bursaspor'un yarım asrı aşan mazisinde sayısız başarılara imza atmış çok büyük bir camia olduğunu vurgulayan Recep Günay şunları söyledi:

"Bursaspor'un Türkiye'de ve Avrupa'da elde ettiği başarıların temelinde daima birlik, beraberlik, kardeşlik ve vefa duygusuna verdiği önem yatmaktadır.. Bizler, ilk kez düzenlediğimiz 'Bursaspor Geçmişiyle Kucaklaşıyor' etkinliğiyle Bursaspor camiasını ne kadar büyük olduğunu göstermeyi amaçladık. Bursaspor'a yürekten bağlı herkes bu özel gecede bizlerle birlikte oldu.

İnanıyorum ki, anıların tazelendiği, birlik ve beraberlik duygumuzun pekiştiği etkinliği önümüzdeki yıllarda da tekrarlanarak geleneksel hale gelecektir. Bu duygu ve düşüncelerle katılımlarıyla bizleri onurlandıran Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık'ın yanı sıra, Osmangazi Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Köken, Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Bursaspor eski başkanları Remzi Cinoğlu ve Kani Şen, Bursaspor eski yöneticileri Selahattin Kılıç, Aydın Çoközler ve Çelik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çelik'e teşekkürlerimizi sunuyoruz." 

"Bursaspor, Bursa kent kimliğimizin en değerli markalarından birisidir"

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık ise; Bursalılık ve Bursasporluluk bilinci ve aidiyet duygusunu arttırmak için düzenlenen böylesi anlamlı bir etkinliğe katılmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek; "Bursaspor Bursa kent kimliğimizin en önemli değerleri markalarından birisidir. Dolayısıyla bu markaya kentin tüm dinamikleri, bu kentte yaşayan herkes sahip çıkmalıdır. Bursaspor'a gönül verenlerin bir araya geldiği ve ilk kez düzenlene bu anlamlı etkinlik Bursalılık ve Bursasporluluk kimliğinin güçlendirilmesine büyük katkı sağlayacaktır." dedi.

Zaman zaman duygusal anlara sahne olan etkinliğin sonunda bütün eski başkan, yöneticilere, futbolculara ve etkinliğe katkı sağlayan bütün katılımcılara teşekkür belgesi verildi.