Bursaspor formaları Büyükşehir'den

Bursaspor formaları Büyükşehir'den

Forma dağıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, okullardaki spor alt yapısını daha da yaygınlaştırarak Bursaspor’u sürdürülebilir bir başarıya taşımak istediklerini vurguladı.
Forma dağıtım töreni, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu’nu ziyaret etmesi sırasında yapıldı. Törene; AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Bursaspor Alt Yapı sorumlusu Ali Turan ve okul öğrencileri katıldı.

BAŞKANDAN ÖĞRENCİLERE TAVSİYE

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tören başlangıcında öğrencilere ‘Yeşil, beyaz, en büyük, Bursaspor’ şeklinde tempo tutturdu. Bursa’yı bütünüyle sevdiklerini ve bu şehrin değerlerine gönülden sahip çıktıklarını vurgulayan Başkan Altepe, gençlerin Bursa ve Türkiye’nin geleceği olduğunu, o nedenle gençlere sahip çıkmayı her şeyden önde tuttuklarını söyledi. Öğrencilerden Bursa’yı simgeleyen her türlü değeri benimsemelerini isteyen Başkan Altepe, “Bursa’mıza, bu şehre ait ne varsa ona sahip çıkacağız. Bursaspor şampiyon olursa, Bursa şampiyon olur. Bursalılar şampiyon olur. Bu bilinçle hareket edeceğinize inanıyorum” dedi.
Törende; Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Kaymakam Mehmet Aydın, Bursaspor Alt yapı Sorumlusu Ali Turan ve Okul Müdürü Bilal Taşçı da birer konuşma yaptı. Konuşmacılar, Bursa ve Bursaspor’a verdiği destekler nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri, Bursaspor forması ve atkısından oluşan paketleri öğrencilere dağıttı.