Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Bursaspor, Galatasaray ile 97. randevuda

Bursaspor, Süper Lig’in 6. haftasında yarın sahasında karşılaşacağı Galatasaray ile ligde 97. kez karşı karşıya gelecek. 

Yayınlanma:
Bursaspor, Galatasaray ile 97. randevuda

Süper Lig’de geride kalan 5 haftada topladığı 9 puanla 7. sırada yer alan Bursaspor, 13 puanla liderlik koltuğunda bulunan Galatasaray’ı ağırlıyor. Yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 19.30’da başlayacak olan müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. Taraftar rekorunun kırılması beklenen karşılaşmada yeşil-beyazlılar, seyirci desteğini de arkasına alarak mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Namağlup konumdaki lider Galatasaray ise bu unvanını sürdürmenin peşinde.

Süper Lig’de 97. randevu
İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşmayla ligde 97. kez karşıya gelecek. Daha önce oynanan 96 mücadelede Galatasaray, sahadan 50 kez galibiyetle ayrılırken, Bursaspor ise 21 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. 25 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılı takım, bu maçlarda 167 kez rakip fileleri havalandırırken, Bursaspor ise 80 kez gol sevinci yaşadı.

Timsah Bursa’da üstün
Bursaspor, rakibi ile sahasında oynadığı 49 karşılaşmada 17-14 üstünlük sağladı. 18 karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken, konuk ekibin 55 golüne yeşil-beyazlılar, 47 gol ile karşılık verdi.

İLGİLİ HABER Oğlunu 6 Yerinden Bıçakladı
Bursaspor, Süper Lig’in 6. haftasında yarın sahasında karşılaşacağı Galatasaray ile ligde 97. kez karşı karşıya gelecek. 

Bursaspor 14 maçtır yenemiyor
Timsah, Galatasaray ile oynadığı son 14 resmi maçta da galibiyet yüzü görmedi. Sarı-kırmızılı rakibini en son 28 Ocak 2012 tarihinde Arjantinli yıldız Batalla’nın tek golü ile mağlup etmeyi başaran Bursaspor, bu periyotta çıktığı maçlarda 9 mağlubiyet ve 5 beraberlik elde etti.

Düdük Fırat Aydınus’ta
Yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 19.30’da başlayacak olan müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Süleyman Özay yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler