Bursaspor Katlı Otoparkı dökülüyor!

Bursaspor Katlı Otoparkı dökülüyor!
Bursaspor Kulübü'nün en önemli gelir kaynaklarından biri olan Nalbantoğlu Katlı Otoparkı son dönemde bakımsızlıktan dökülüyor. Tavanlarından sular akan, katlar arası yollarında su göletleri oluşan, sıvaları dökülen ve tuvaletleri çalışmayan otoparkın önceki gün asansörleri de Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerince mühürlendi. Devamlı arızalanan asansörlerin mühürlenmesiyle 7 katlı otoparka her gün girip çıkan yüzlerce araç sahibi ile otopark çalışanları arasında tartışmalar yaşanıyor. Araç sahipleri mağdur oluyor. Asansörlerin bakımı ve önemli eksiklerinin tamamlanması için 30 bin lira civarında para gerektiği öğrenildi.



OTOPARK BELEDİYENİN, İŞLETMESİ BURSASPOR'UN

Bursaspor yönetiminin tamirat işinde topu Büyükşehir Belediyesi'ne attığı ileri sürüldü. Büyükşehir Belediyesi yetkililerin ise, otoparkın işletme hakkının kulübe verildiğini hatırlatarak, "Parayı alan onlar, binanın bakımını da onlar yapmalı" dediği öğrenildi.
Vatandaşlar, her gün yüzlerce aracın giriş çıkış yaptığı ve Bursaspor Kulübü için önemli bir gelir kaynağı olan otoparkın en kısa zamanda bakımdan geçirilmesini istiyor.


YENİ PROJE ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ


Yaşanan bu gelişmelerin ardından bilgisine başvurduğumuz Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı,otopark projesi ile ilgili çalışmaları Bursaspor kulübü genel müdürü İsmail Özdemir'in yakından takip ettiğini ve çalışmalarla ilgili herhangi bir sorunun olmadığını ifade etti.



TÜM ÇALIŞMALAR KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE YAPILIYOR


Projeyi yakından takip eden Bursaspor genel müdürü İsmail Özdemir,Bursadabugun.com spor editörü Hüseyin Altınırmak'a yaptığı açıklamada:"Katlı otopark çalışmaları ile ilgili iddia edildiği gibi büyük bir sıkıntımız yok.Sonuçta sizlerinde bildiği gibi Bursaspor olarak biz burada kiracıyız ve kiracı olarak üzerimize düşen bütün sorumlulukları da yerine getirmek için çalışıyoruz.Sözleşmemiz gereği küçük çaplı onarımlarda Bursaspor kulübü olarak biz aksaklıklara müdahale ederken,büyük çaplı onarımlarda ise Büyükşehir Belediyemiz gerekli çalışmaları yapmaktadır.Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Recep Altepe,bizlere tüm kolaylığı sağlarken aramızda herhangi bir sıkıntının yaşanmış olması mümkün değildir.Asansörlerin şu anda kapalı olması tamamıyla bir güvenlik tedbiridir.Bizim asansör firması ile 1 yıllık sözleşmemiz var.Asansörler ile ilgili yeni bir proje oluşturduk ve bunun üzerinde çalışıyoruz.Bu çalışmayı Büyükşehir Belediyesi,Bursaspor Kulübü ve asansör firması olarak koordineli bir şekilde yürütüyoruz.Şu anda projenin hayata geçmesi ve asansörlerin tekrar kullanılır bir hale gelmesi için yaklaşık olarak 1 aylık bir zamana ihtiyacımız var.Müşterilerimizin bu süreçte bir mağduriyet yaşamaması için de otopark görevlilerimiz tarafından araçlar otopark girişinde teslim alınmakta ve gerekli tüm kolaylık müşterilerimize sağlanmaktadır.Çatının izolasyon çalışmalarına ise en kısa zamanda başlanacak.İzolasyon çalışmalarının en sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için siz de takdir edersiniz hava şartlarının uygun olması gerekiyor.Bursaspor kulübü olarak otoparkın bakımı için her yıl yaklaşık olarak 10 bin TL civarında bir ödeme yapıyoruz.Bu işler için 30 bin TL civarında bir paraya ihtiyaç olduğu ve bunlarla ilgili üzerimize düşeni yerine getirmediğimiz noktasında çıkan haberler ise bizleri derinden üzmüştür.Proje çalışmalarımız sürerken katlı otoparkımızda mağduriyet yaşamış olan müşterilerimizden anlayış bekliyor ve kendilerinden özür diliyoruz.Sonuçta daha sağlıklı ve daha güzel bir hizmet verebilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz"diyerek sözlerini tamamladı.