Bursaspor motivasyonla dönüyor!

Bursaspor motivasyonla dönüyor!

Ünal, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını sürdürdükleri Kartepe ilçesindeki otelde düzenlediği basın toplantısında, kampın güzel geçtiğini belirterek, sezona iyi başlamak için önemli olduğunu söyledi.

İyi çalıştıkları ve keyifli zaman geçirdiklerini ifade eden Ünal, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Chikhura Sachkhere ile 17 Temmuz'da önemli bir maça çıkacaklarını kaydetti.

Ünal, sezona iyi başlamak istediklerini dile getirerek, "Taraftarımız karşısında futbol oynamayı özledik. İnşallah güzel skorla güzel maç çıkarırız. Takımımız arasında iletişim iyi. Takımımızda büyüklerin küçüklere davranışı, küçüklerin de büyüklere saygısı, her şey güzel. Şenol Hoca'yla yeni tanışma fırsatı bulduk, galiba 2 hafta falan oldu. Gerçekten karakteri ve yaptıkları ortada değerlendirmeye gerek bile yok" ifadesini kullandı.

"Ozan Tufan'ın A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna çağrıldı, sende bu beklenti içinde misin?" sorusu üzerine Ünal, kendisinin milli formayı giydikten sonra gidebileceğini düşündüğünü, o formayı uzun yıllar giymek istediğini vurguladı.

Ünal, yeni transferlerin takıma uyum sağladığını belirterek, "Geleceğe yönelik planlarıma daha çok büyüklerimle, menajerimle ve babamla karar veriyoruz. Daha çok onlar düşünüyor saha dışındaki şeyleri, ben sahadaki futboluma odaklanıyorum. Şu anda buradayım. Bursaspor'da oynamaktan çok mutluyum. Bu sene de en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım Bursaspor'u. Benim için sorumluluk almak sıkıntı değil, bu sene bunu göstereceğim" şeklinde konuştu.

Fiziki yeterlilik için ekstra çalışmalar yaptığına işaret eden Ünal, "Son 6-7 ayda fiziki yeterlilik konusunda önemli aşama kaydettim. Bu, artarak gidecek ve bambaşka Enes'e dönüşeceğim" değerlendirmesinde bulundu.

Babası Mesut Ünal'ın Bursaspor'un 21 Yaş Altı Futbol Takımı'nda antrenör olarak görev almasına ilişkin soruya Ünal, babasına başarı dileyerek yanıt verdi.