Bursaspor’a en tatlı destek!

Bursaspor’a en tatlı destek!

‘Spor kenti Bursa’ hedefiyle kentin şampiyon takımı Bursaspor’a her zaman destek veren Büyükşehir Belediyesi, tatlı bir destekle daha şehrin takımına sahip çıktığını gözler önüne seriyor.

Bursaspor Kulübü Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya, kent dinamikleri, Bursaspor kulübü yönetimi ve basın mensuplarının ilgisi yoğundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, futbolcuların da katıldığı toplantıda, kentin takımına destek sağlayacak en tatlı protokole imzalarını alkışlar arasında attı.

“Bursaspor’un başarısı tüm kenti gururlandırıyor”
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her zaman Bursaspor’un yanında olduklarını söyleyerek, Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan yeni stadyumun takıma devredildiğini örnekledi. Bursaspor’un başarısının önemine değinen Başkan Altepe, “Bursa, huzur kenti. Bursaspor’un başarısı tüm kenti gururlandırıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bu şehrin takımına sahip çıkıyor, desteklerimizi sürdürüyoruz. Bugün attığımız imzalarla da yeni ve tatlı bir uygulamayla takıma gelir desteği sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
Başkan Altepe, Bursaspor’un başarısına her kişi ve kurumun küçük de olsa katkı koyması gerektiğine değinerek, “Artık gol değil, pasta yiyelim. 3 milyonluk şehirde takımımıza sahip çıkalım, Bursasporluluk bilincini ortaya koyalım istiyoruz. Bu şehir takımını sahiplenirse Bursaspor destan yazar. Hedef, kalıcı olmaktır. Güçlü bir Bursaspor’u izlemeyi istiyoruz. Bursa, her alanda öncü ve iddialı olsun. Bursaspor’un Avrupa’da da başarısını göstermesini istiyoruz. Bursaspor gözbebeğimizdir” diye konuştu.

Bölükbaşı’ndan Başkan Altepe’ye teşekkür

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı da her zaman takımın yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kulüp olarak yapabileceklerinin sınırlı olduğunu vurgulayan, kulübün güzel ve önemli çalışmaları gerçekleştirdiğine değinen Bölükbaşı, Bursaspor’un Vakıfköy’deki tesislerinin 49 yıllığına kulübe devrinin tamamlanarak tapunun alındığını müjdeledi. Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden BESAŞ ile de Bursaspor ayranı projesinin çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Böllükbaşı, “BURFAŞ’ın tesislerinde satılacak olan pastanın kulübe desteği cüzi gibi görünse de aslında çok önemli bir çalışma. Bursa bu tür adımlara sahip çıkarsa, Bursaspor daha da güçlenir. Böyle belediye başkanları tüm kulüplerin başına…” şeklinde konuştu.
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Bursa’nın ve Bursaspor’un değerini vurgulayarak, takımı sahiplenmenin takımın başarısını daha da arttıracağını belirtti. Güneş, “Pasta bahane, bu projelerle ortaya konan keyif, takımı motive ediyor ve büyük Bursaspor için de bu adımlardan yararlanılmalıdır” dedi.
Konuşmaların ardından protokolü imzalayan Başkan Altepe ve Bölükbaşı, teknik direktör Şenol Güneş, futbolcular, BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy ve Bursasporlu yöneticilerle birlikte özel pastayı keserek işbirliği sevincini yaşadı.

Bursaspor pastası
Bursaspor pastası, geliri ile Bursaspor’a destek olacak. Yeşil beyaza gönül veren Bursaspor taraftarları, takımının maçlarına gitmenin, formasını satın almanın yanında BURFAŞ sosyal tesislerinde tadacağı pasta ile de şehrinin takımına destek olacak. Bursaspor pastasının içeriğindeki malzemeler de doğal olmakla beraber pasta; antep fıstığı, tereyağı, günlük yumurta ve beyaz çikolatadan oluşuyor. Pastayı sipariş eden 1963. Kişiye ise sürpriz hediyelerin verilmesi planlanıyor.