Bursaspor'da Colin Kazım skandalı

Bursaspor'da Colin Kazım skandalı

Bursaspor’la ilgili son günlerde en çok konuşulan konu Fernandao’nun bonservisini almak için yönetimin gereken 4 milyon Euro’yu nasıl denkleştireceği... Camiada, sezon başında Feyenoord’a kiralanan Colin Kazım’ın satışından gelecek paranın bu transferde kullanılacağı yönünde iddialar vardı. Ancak skandal çok geçmeden ortaya çıktı.

Bursaspor Yönetimi sezon başında kadroda düşünülmediği için Hollanda ekibine kiralanan Kazım’ın sözleşmesine kulübü hayli zor durumda bırakacak bir madde koydurdu. Buna göre Bursaspor’da 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan Kazım’ı, Feyenoord Kulübü sezon sonunda kadrosuna katmak istediği takdirde bu transferi bedelsiz olarak gerçekleştirebilecek.

Terim çağıracak!

Bu sezon Hollanda Ligi’nde 20 maça çıkan Kazım, 10 gol attı, takımına 4 asistlik de katkı sağladı. Dolayısıyla Feyenoord, tecrübeli oyuncunun performansından son derece memnun ve ligin tamamlanmasıyla bonservisini bedelsiz olarak almak için gün sayıyor. Kazım’ın bu başarılı performansını Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in de yakından takip ettiği belirtiliyor. Terim’in, Kazım’ı Hollanda maçı kadrosuna dahil edeceği de gelen haberler arasında.
FANATİK