Bursaspor'da sakatlık şoku!

Bursaspor'da sakatlık şoku!
Bursaspor kalecisi Harun Tekin, şunları söyledi:

"Maça golle başladık. Rakip sert oynayıp kapandı. Bu da farkı açmamızı önledi. Son dakikalardaki gollerle 3-0 galip geldik. Lider çıktık. Mutluyuz. Evimizde İstanbul Başakşehir ile oynamak avantaj olacak. Seyircimizin vereceği destekle avantajımızı kullanıp finale kadar çıkmak istiyoruz."

BAKAMBU: ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN BAŞARISI

Yeşil beyazlıların Fransız golcüsü Bakambu ise şunları söyledi:

"Kendi performansımız, beni mutlu ediyor. Benim ön plana çıkmamda takım arkadaşlarımın katkısı büyük. Gruptan ilk sırada çıktığımız için mutluyuz. Atak oyuncusu olmak böyledir. Bazen kaçırır, bazen atarsınız. Açıkçası beni gol atıp yenildiğimiz değil, gol atamayıp, kaçırdığımız bir maçta kazanmak mutlu eder. Bursaspor’un başarılı her şeyin önünde. İnşallah galibiyetlerimiz devam eder."

AZİZ BEHİÇ: KAZANMAYA DEVAM

Hafta başında oynadığı Avustralya milli takımından dönen Aziz Behiç ise şöyle konuştu:

"Bu galibiyet bizi gruptan lider çıkarttı. Avustralya ile şampiyon olduk. Bursa’ya yeniden dönmek ve maçta süre almak beni mutlu etti. İnşallah Bursa’da da bir şampiyonluk sevinci yaşarım."

ŞAMİL: SIRADA GENÇLERBİRLİĞİ VAR

Şamil Çinaz ise şöyle dedi:

"Taraftarımız önünde skor olarak istediğimiz elde ettik. Tur atladık. Erken gol bulduk. Diğer goller son dakikalarda geldi. Erken olsa daha rahat oynayabilirdik. Kazandık mutluyuz. Taraftarlarımız bugün çok güzel atmosfer yarattı. Aynısını pazar günü Gençlerbirliği maçında da bekliyoruz. Gençlerbirliği, iyi defansı olan takım. Taraftarımız önünde güzel bir sonuç almak istiyoruz.”
Bursaspor'da durmak yok

DURMAK YOK

Bursaspor, ligde Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, dün oynanan Centone Karagümrük maçında forma giyen oyuncular, düz koşunun ardından havuza gidiler, salonda çalıştılar. Diğer oyuncular ise pas ve şut çalışması yaptı.

5 SAKAT VAR

Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6'ncı haftasında oynadığı Centone Karagümrük maçında göğüs travması geçiren Enes Ünal, sağ dizinde ödem oluşan Şamil Çinaz, sol ayak bileği ve sol kasık adalesine aldığı darbeler sonucu ödem oluşan Bakaye Traore, sağ ayak bileğine aldığı darbeler sonucu ödem oluşan Şener Özbayraklı, sol ayak bileği ve sol dizine aldığı darbelerde ödem oluşan Emre Taşdemir, bugünkü antrenmanda yer almayarak tedavi oldu. Beş futbolcunun sakatlıklarıyla ilgili yarın kontrolden geçirileceği, oynayıp oynayamayacaklarının belli olacağı bildirildi.