Bursaspor'u Avrupa heyecanı sardı

Bursaspor'u Avrupa heyecanı sardı

Yeşil beyazlılarda şimdi gözler 23 Haziran Pazartesi günü UEFA Genel Merkezi'nde yapılacak olan UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turu kura çekimine çevrildi.

Bu yıl üst üste dördüncü kez Avrupa Kupalarına katılacak olan Bursaspor'da kura çekiminde seri başı olacak. Yeşil beyazlılar, topladıkları puanlar nedeniyle üçüncü tur ve play off maçlarına kalabilirse yine kura çekimlerinde seri başı olacak.
Bursaspor'u İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak olan kura çekiminde Federasyon Temsilcisi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan olan Ali Büyükkurt temsil edecek.

DİAKHATE SESLERİ


Kadrosunda yer alan yabancı oyunculardan Sestak ve Basser takımdan ayrılmasına karşın, yeşil beyazlıların kadrosunda Frey, Civelli, Taiwo, Pinto, Belluschi, Fernandao, Pinto ve Bangura olmak üzere 8 yabancı bulunuyor.
Teknik direktör Şenol Güneş'in yeni sezonda düşünmediği isimler arasında yer alanların gönderilmesi halinde Bursaspor geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor'da forma giyen ve stoper olarak görev yapan Senagalli Pape Milickou Diakhate'yi kadrosuna dahil etmek istiyor.

SİSSOKO İLE GÖRÜŞME

Recep Bölükbaşı başkanlığındaki transfer komitesi bu oyuncu ile ilgili önemli adımlar attıkları belirtildi. Bu arada yeşil beyazlıların geçtiğimiz sezon İspanya'nın Levante takımında forma giyen orta alan oyuncusu Malili Mohammed Sissoko ile temaslarını sürdürüyor.