Bursastore'dan bir şube daha

Bursastore'dan bir şube daha

Dörtyol Eskişehir Han'daki 6. Bursastore açılış törenine Başkan Recep Bölükbaşı, Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Altyapı ve Futbol Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Bursastore’lardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eraslan, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcular Advincula ile Erdem Özgenç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ve Bursasporlu taraftarlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Recep Bölükbaşı, 6.'sı açılan mekanın geç kalınmış bir mağaza olduğunu söyledi.  Bursa ilçelerine de Bursastore'ler kazandırarak sayıyı artırmak istediklerini belirten Bölükbaşı, şunları söyledi: “Geldiğimiz dönemden itibaren zarar eden bir Bursastore vardı. Şu anda zararı giderdik ve kar etmeye başladık. Storelerimiz ile ilgili çok büyük hedeflerimiz var. Hem ürün hem de ürünlerin kalitesi bazında. Bursaspor'a gelir getirecek kalemlerden biri olan Bursastoremizin için arkadaşlarımız güzel çalışmalar yapıyor. Önümüzde bir tır projemiz var. Diğer illerde şu an storelerimiz yok. Başta İstanbul olmak üzere birçok ile de Bursastore açmak istiyoruz. Bursa içinde store açma konusunda sıkıştığımız yerler vardı. Bunları daha modern, çağdaş duruma getireceğiz. Bu konuda da belediyelerle iş birliği içindeyiz. Belediyelerimiz bize büyük destek oluyor. İzmir yolu üzerinde Nilüfer Belediyesinin bize tahsis etmiş olduğu yerin tapusunu 1-2 gün içerisinde alacağız. Buraya Bursastore'nin dışında Bursalı sporseverlerimizin kahvaltı yapabileceği, dinlenebileceği, alanlarında olacağı farklı bir konsept yapacağız.” Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise bu tür organizasyonların takımın vizyonu olduğunu dile getirdi. Sağlam, ürünlerin daha geniş kapsamda ve daha çok kitleye ulaşması açısından bu tür mağazaların sayısının fazla olmasının önemli olduğunu dile getirirken, “Bu tarz mağazaları açarken buraların hayatiyetinin devam etmesi de çok önemli. Bu yüzden de taraftarımıza ve Bursaspor’u sevenlere çok önemli görevler düşüyor. Bir Bursaspor taraftarı ve teknik direktörü olarak görevimi yaptım ve 2 forma ile şort alarak Bursastore'nin ilk müşterisi oldum. İnşallah hayırlı ve bereketli olur.” şeklinde konuştu.


Zirve mücadelesi verdikleri ligde bu tarz açılışların önemli bir etken olacağını söyleyen Sağlam, “Taraftarımız takımımıza destek olmak anlamında katkı sağlamak adına bu tür fırsatları iyi değerlendirmeli. 6.'sı açılan Bursastoremizin Bursasporumuza hayırlı kazançlar getirmesini diliyorum.” dedi. Bursastore’lardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eraslan ise 7. ve 8. şubeyi de açmak istediklerini belirterek İstanbul'a da Bursastore açma girişimlerinin devam ettiğini dile getirdi.