Bursa'yı sarsan cinayette flaş gelişme!

Bursa'yı sarsan cinayette flaş gelişme!

 Bursa’nın İznik ilçesinde, ortadan kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri evlerinin bahçesinde gömülü bulunan emlak zengini yaşlı çiftin cinayet şüphelisi oğulları K.Ö.’nün iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi.
İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde “kasten öldürme”, “tasarlayarak ve canavarca his saikıyla veya eziyet çektirerek öldürme” suçlarından iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılması istenen K.Ö'nün psikiyatriye sevkine karar verildi. Sanık K.Ö, savunmasında, “21 Mart 2008 yılında anne babamı ziyaret ettiğimde, ellerini hareket ettirebiliyorlar, ancak ayağa kalkamıyorlardı. Her gün anne ve babam mal yüzünden tartışırdı. Ben 15 gün sonra yanlarından ayrıldım. Cinayeti ben işlemedim” dedi.

BİR AY MÜŞAHEDE ALTINDA TUTULACAK


Mahkeme, sanığın akıl sağlığı ehliyetinin olup olmadığı yönünde rapor alınması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevkine karar verdi. K.Ö, 2 Marttan 1 Nisan 2015 tarihine kadar müşahede altında tutulacak. Bir sonraki duruşma ise 29 Nisan 2015 tarihine ertelendi.