BURTİMDER sektör temsilcileri iftar yemeğinde buluştu

BURTİMDER sektör temsilcileri iftar yemeğinde buluştu

Geceye ev sahipliği yapan BURTİMDER yönetim kurulu başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt tüm dernek üyeleri ile birebir ilgilenerek; içinde olduğumuz Ramazan ayı, sektördeki gelişmelere ve bayram sonrasındaki çalışmalar hakkında görüşmelerde bulundu.

Yoğun bir katılımın görüldüğü iftar yemeğinde; dernek üyeleri iftar öncesinde bir araya gelerek sektör ve ticaret hayatı hakkında sohbetlerde bulunarak iftar saatini beklediler.

Dernek başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt tüm iftar masalarını gezerek dernek üyelerinin istek ve hedeflerini dinleyerek gerekli notlarını alıp paylaşımlarda bulundu.

Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği organizasyona sektörden misafirlerinde katılımı gerçekleşti. Bursa Büyük Şehir Belediyesi Başkan Vekili, BURTİMDER’in bağlı bulunduğu federasyon olan TİMFED Başkanı Aydın Eşer, TİMDER Başkan Yardımcısı Kemal Yıldırım, Boyacılar Odası Başkanı, Emlakçılar Odası Başkanı, Mimarlar Odası Başkanı, İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı,Bursagaz Yetkilileri,BTSO Meclis Üyeleri ve Bumiad Başkanı ile birlikte bir çok seçkin konuk katılım gerçekleştirdi. İftar yemeği organizasyonu tüm dernek üyelerinin geceye ait hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.