BUSMEK eğitime hazır

BUSMEK eğitime hazır

Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Hüseyin Koçak, Başkan Yardımcısı Şahin Arat ve BUSMEK Genel Koordinatörü Eyüp Arda, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile birlikte BUSMEK’in yeni binasında incelemelerde bulundu. BUSMEK’in Sabribey Mahallesi Mektep Sokak’ta bulunan 5 katlı binasını gezen heyet, yetkililerden bilgi aldı.

Kurtulan, BUSMEK’in eğitim hizmetlerinin her yaşta vatandaşa hitap ettiğini söylerken, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda kurslardan ücretsiz faydalanılacağını belirtti.

Kurtulan, “BUSMEK, 8 yıldır sürdürdüğü sistemli kurs hizmetleriyle Bursa’da bir ekol oldu. BUSMEK’in yeni dönemde Mustafakemalpaşa’yı da bu kaliteli eğitime dahil etmesi vatandaşlarımız için büyük bir kazançtır. Uğur Böceği Kültür Merkezleri ile 5 yıldır sürdürdüğümüz sorumluluğumuzu artık BUSMEK ile paylaşacağız. Mustafakemalpaşa’nın sanatsal ve mesleki üretim hayatı daha da güçlenecek. BUSMEK’i Mustafakemalpaşa’ya kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye teşekkür ediyorum” dedi.