Büyük Şeker Ailesinde Yöneticiler, Çalişanlar, Çocuklari Ve Ailelerle Birlikte Örnek Bayramlaşma Yapıldı

Büyük Şeker Ailesinde  Yöneticiler, Çalişanlar, Çocuklari Ve Ailelerle Birlikte  Örnek Bayramlaşma Yapıldı

Kayseri Şeker’in Yöneticileri, çiftçiler, çalışanlar ve çiftçi aileleri ile oluşturduğu Büyük Şeker ailesinde Kurban bayramında örnek şekilde bayramlaşma gerçekleştirildi.
Kayseri Şeker Fabrikasında ve Boğazlıyan Şeker ve mamulleri entegre tesisinde Kurban Bayramı öncesinde pancar alım kampanyasının başlaması nedeniyle bazı bölümlerde çalışanların bayramlarını fabrikada geçirmelerinden dolayı yöneticiler fabrika çalışanlarını iş yerinde ziyaret ederek bayramlaştılar.
Bayramda çiftçiler, çalışanlar , yöneticiler arasında gerçekleşen ziyaretler yanı sıra geleceğimizi emanet edeceğimiz çocukların da bayramları tebrik edilerek büyük şeker ailesinde yöneticiler tarafından çalışanların ve çiftçilerin çocukları da çeşitli oyuncaklarla sevindirildi.
Bayram süresince yapılan çeşitli ziyaret ve etkinliklerle bayramların Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günler olmasına da katkı sağlandı.
Kurban Bayramı süresi içerisinde Kayseri Şeker Fabrikası ile Boğazlıyan şeker ve mamulleri entegre tesislerin de yapılan bayramlaşmalarda Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Üyeler: Harun Halıcı, İlhan Argun, Nizamettin Çatak, Denetim Kurulu üyesi Mehmet Güntay, Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Başkan Vekili Atilla Yalçın, Üyeler; Hurşit Dede, Abdulkadir Güneş, Niğmetullah Sevim, Halis Lektemur, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli ve diğer yöneticiler de hazır bulundu.