Büyükçekmece Belediyesi’nden Personele Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Büyükçekmece Belediyesi’nden Personele Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Büyükçekmece Belediyesi, personeline kuaför hizmeti vererek mesaiye başlıyor. Belediye, personeline verdiği ücretsiz kuaför hizmetini yatalak ve hasta vatandaşların da evine taşıyor.
Büyükçekmece Belediyesi, personeli ve vatandaşları için hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi bu kapsamda personeline ücretsiz kuaför hizmeti veriyor. Sabahın ilk ışıklarında mesaisi için hazırlık yapan personel, Büyükçekmece Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde kendileri için kurulan kuaför salonunda saç, sakal tıraşını yaptırıyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarıyla hayata geçirilen ücretsiz kuaför hizmetinden sadece belediyenin erkek personeli yararlanmıyor. Yatalak hasta ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar için de verilen hizmet, yapımı devam eden yeni belediye binasının faaliyete geçmesiyle kadın personel için de verilecek.
Mesai saatinin başlamasına dakikalar kala sakal tıraşı için gelen bir vatandaş, aldığı hizmetten memnun olduğunu belirterek “Sırada bekliyorum. Bizim için çok iyi oldu. Zaman geliyordu görevimizi terk edip tıraş olmaya gidiyorduk. Çok iyi oldu” dedi.
Personele kuaför hizmeti veren Samet Gündür, “Mesailerine daha nezih, temiz başlamaları için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Yatalak hastalara ve durumu olmayan vatandaşlara da hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.