Büyükşehir Belediyesi İlçelere Hizmet Götürmeye Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi İlçelere Hizmet Götürmeye Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülnar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesine sıcak asfalt döküldü.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar-Mut Koordinasyon Daire Başkanı Erkan Arıcı, belediye meclis üyeleri ve okul idarecileri ile birlikte yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz göreve geldiğinden itibaren, ilçedeki okullarda yaşanan sıkıntıların çözümüne büyük destek verdi. Kendisi de bir eğitimci kökene sahip olan Başkan Kocamaz’a, eğitime verdiği bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Okullarda fiziki alandaki sıkıntıları ortadan kaldırmanın belediyelerin görevi arasında yer almamasına rağmen, öğrencilerin iyi şartlarda eğitim görebilmesi, fiziksel ve bedensel gelişimlerini sağlıklı şekilde gerçekleştirebilmeleri için, yerel yönetimlere önemli görevler düştüğünü kaydeden Günel, “Bir eğitim gönüllüsü olarak, elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu okullarda bizim çocuklarımız, geleceğimiz yetişiyor. Bizim gücümüzün yetmediği nokta da yardımımıza Mersin Büyükşehir Belediye ekipleri yetişti. Büyükşehir Belediyesi’nin başında, 20 yıllık belediyecilik tecrübesi olan ve Mersin’in her karış noktasını çok iyi bilen Sayın Kocamaz’ın olması, Gülnar ve diğer ilçeler için bir avantaj. Bundan sonraki süreçte de Büyükşehir Belediyesi ile olan irtibatımız ve işbirliğimiz devam edecek ve inşallah Gülnar örnek ilçelerden birisi olacak" diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar-Mut Koordinasyon Daire Başkanı Erkan Arıcı ise Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, Gülnar’a ve tüm ilçelere, büyükşehir hizmetlerinin getirilmesi konusunda oldukça hassas davrandığını belirterek, “Başkanımız Kocamaz ne söz verdiyse yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.