Büyükşehir ile ilçeler ‘ulaşabilir’ oldu

Büyükşehir ile ilçeler ‘ulaşabilir’ oldu

Toplam 6 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Boğazköy yolunda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 3 ilçede mahalle ve köyleri birbirine bağlayan kara yoluyla yılların beklentisi bir yatırımın daha bu dönemde Büyükşehir’le hizmete alındığını söyledi.

Recep Altepe, Son 2 yılda merkez harici bölgelerde yaklaşık 200 milyon TL’lik ulaşım yatırımı yaptıklarını belirterek, İnegöl Boğazköy’den başlayarak Kestel ve Yenişehir’deki köyleri birbirine bağlayan 18 kilometrelik kara yolu da tamamlandı.

Boğazköy Sungurpaşa Köyü’nden başlayan kara yolunun Kara Gölet’i takip ederek Soğuksu ve Yağmurlu’ya ulaştığını, daha sonra da Yenişehir yoluna indiğini söyleyen Başkan Recep Altepe, “3 ilçemiz için de önemli olan, bölgeleri birbirine bağlayan bu yolumuzun alt yapısı en kaliteli şekilde imal edildi. Yollar genişletildi ve lüzumsuz virajlar ortadan kaldırıldı. 18 kilometrelik bu güzergaha 6 milyon TL’lik yatırım yapılmış oldu. 3 ilçemize, tüm mahallelerimize ve köylerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.