Büyükşehir Personeli, Hakan Mengüç’le Buluştu

Büyükşehir Personeli, Hakan Mengüç’le Buluştu

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nca düzenlenen Bilgi Küpü eğitimlerinin ikincisi, Pozitif Düşünce ve Stres konulu seminer Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda verildi.
Belediye personeli ve ailelerine yönelik gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Kişisel Eğitim Uzmanı Yazar Hakan Mengüç katıldı.
Her insanın muhteşem bir potansiyelle doğduğunu belirten Hakan Mengüç, bunun farkında olmanın önemine değindi. Çöpten bulduğu ceketin cebindeki elması görmeden, ceketi yıllarca kullanarak yoksulluk içinde ölen adamın hikayesini anlatan Mengüç, “Potansiyel olarak adlandırabileceğimiz içimizdeki elmasın, maddi ve manevi yönleri var. Hepimiz kolay kolay yönlendirilemeyeceğimizi düşünürüz fakat gerçeğin bunun tam tersi olduğunu söyleyebiliriz. Bilimsel olarak da kanıtlanmıştır ki; insanların büyük çoğunluğu kelimeleri değil, beden dilini takip eder. İnsanların yüzde 7’si beden dilini, yüzde 93”ü ise beden dilini ve tonlamayı takip eder” dedi.
Ney ve piyano çalarak, katılımcılara toplu terapi uygulayan Hakan Mengüç, dinleyicilerin aktif katılımını sağladığı seminerde, inanç, bilgi ve yönlendirme konularında tespitler yaptı, uyarılarda bulundu.
İnsanların en yakınındaki 6 insanın enerjisinden çok etkilendiğini ve bu 6 insanın enerji ortalamasının, kişinin hayatına tamamıyla yansıdığını anlatan Hakan Mengüç, “Bedenimiz yediklerimize, beynimiz de okuduklarımıza dönüşüyor” diye konuştu.