Büyükşehir, Sarıoğlan’da Yara Sarıyor

Büyükşehir, Sarıoğlan’da Yara Sarıyor

Büyükşehir Belediyesi, dün akşam Sarıoğlan’da yaşanan sel felaketine hızlı şekilde müdahale ederek vatandaşların çok daha fazla mağdur olmasının önüne geçti.
Sarıoğlan ve Karaözü, Gaziler, Ebulhayr, Alamettin, Palas, Güzelyazı Mahallelerinde meydana gelen aşırı yağışların neden olduğu sel sonrası bölgeye giden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Naziksoy ve İtfaiye Daire Başkanı Aytekin Kahraman, Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan ve Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ile birlikte tahliye çalışmalarını koordine etti. Sarıoğlan ve Felahiye’deki itfaiye ekiplerine takviye olarak merkezden giden itfaiye araçları, iş makinaları ve kukalar ile sele maruz kalan 19 evin tamamında sular tahliye edildi.
"TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI"
Dün gece baskına maruz kalan evleri tahliye eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri bugün de bahçe, cadde ve evlerde temizlik çalışması başlattı. Kayseri’den giden iş ve temizlik makinalarının yanısıra çok sayıda işçi ile temizlik ve çevre düzenleme çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede hayatın normale dönmesi için yoğun çaba sarfediyor.