Büyükşehir, Satış Ve Kiralama İhaleleri Yapıldı

Büyükşehir, Satış Ve Kiralama İhaleleri Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin satış ve kiralama ihaleleri yapıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin satış ve kiralama ihaleleri yapıldı. Encümende satış ve kiralama ihalelerinin yanı sıra 111 adet idari para cezası kesilmesi ve kamulaştırma kararları alındı.
İzmit Kemalpaşa 256 ada 56 parselde bulunan 12 No’lu zemin kat işyeri 132 bin 500 TL’ye Meryem Hacıeyüpoğlu’na satıldı. Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda bulunan 26 No’lu kafeterya Kubilay Kara’ya 3 yıl süreliğine 7 bin TL’ye kiralandı. Derince 60 Evler sahilinde bulunan 27 adet sandal çekek yeri Selahattin Gülez’e yıllık 4 bin 95 TL+KDV’ye kiralandı.
Toplantıda ayrıca Çayırköy-Deretepe Kentsel Gelişim Projesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Mezarlığı Projesi kapsamında kalan parseller ve üzerindeki binalar için kamulaştırma kararı alındı. Karamürsel Okul Projesi’nde kalan parseller ve Gebze, Osman Yılmaz mahallesindeki Otopark Alanı Projesi kapsamında kalan 290 ada 55 No’lu parsel üzerindeki binaların kamulaştırılmasına karar verildi.