Büyükşehir Sodes Gençlik Merkezi’nden 331 Kursiyer Mezun Oldu

Büyükşehir Sodes Gençlik Merkezi’nden 331 Kursiyer Mezun Oldu

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanlığı’na bağlı SODES Gençlik Merkezi’nde resim, satranç, keman, bilgisayar kullanımı, bilgisayarlı muhasebe, grafik tasarımı, web tasarımı, bağlama ve bisiklet kullanımı dallarında açılan kursları tamamlayanlara sertifikaları verildi.
Kurslara, 2014 yılı son döneminde katılarak başarı gösteren 331 kursiyerin katılım belgelerini takdim etmek üzere tertiplenen törene, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Arslan, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Semra Sakar katıldı. Kursiyerlere katılım belgeleri Arslan, Aksu ve Sakar tarafından verildi.
Katılım belgelerini almak üzere törene gelen kursiyerlere ve ailelerine hitap eden Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Arslan, SODES Gençlik Merkezi’nde 2015 yılı içerisinde kurs dallarının genişletilmesi ve ilçelere açılacak Gençlik Merkezleri’nde de de benzer kursların açılması, ayrıca meslek edindirmeye yönelik kursların da planlamasını yaptıklarını belirtti. Yoğun katılımlarından dolayı kursiyerlere ve ailelerine teşekkür eden Mehmet Ali Arslan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de selam ve başarı dileklerini iletti.