Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Büyükşehir’den İki Şampiyonluk

Konya Belediye Spor Kulübü yüzme ve bisiklet yarışlarında Türkiye şampiyonu oldu.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 200 metre serbest kategorisinde birinci olan Erkam Osmanlı ve Genç Erkeklerde 96 km yarışlarında birinci olan...

Yayınlanma:

Konya Belediye Spor Kulübü yüzme ve bisiklet yarışlarında Türkiye şampiyonu oldu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 200 metre serbest kategorisinde birinci olan Erkam Osmanlı ve Genç Erkeklerde 96 km yarışlarında birinci olan Mertcan Kahraman’ı ile bisiklet ve yüzme takımlarını kutladı.
Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında 5-7 Eylül 2014 tarihleri arasında Adana’da yapılan Kulüpler Arası Anadolu Kupası Türkiye Şampiyonası’na katılan Erkam Osmanlı, 23 ilden yaklaşık 450 sporcunun katıldığı yarışlarda 200 metre serbestte Türkiye şampiyonu oldu. Zorlu şampiyonada Osmanlı’nın şampiyonluk elde ettiği müsabakalarda Konya Belediye Spor Kulübü de takım halinde ikinci oldu. Yarışlarda Sercan Karakuyu 100 metre sırt üstü kategorisinde Türkiye ikincisi, 50 metre kelebekte Türkiye üçüncüsü, Batuhan Cihan 200 metre sırt üstü kategorisinde Türkiye üçüncüsü, Sami Yavuz 200 metre serbestte Türkiye üçüncüsü, Takımlar Bayrak Yarışlarında 4×100 serbestte üçüncü, 4×100 karışıkta yine üçüncü oldu.
Konya Belediye Spor Kulübü, Bisiklet Federasyonu’nun İzmir Çiğli’de düzenlediği Çiğli Yol Yarışlarında da birinci çıkardı. 7 ayrı kategoride 286 sporcunun yarıştığı zorlu müsabakada Genç Erkeklerde 96 km yol yarışı 2 saat 40 dakika 58 saniyelik dereceyle tamamlayan Konya Belediye Spor Kulübü’nden Mertcan Kahraman birinci olurken, 38 km kriteryum parkurunu Vedat Koç Genç Erkekler kategorisinde ikinci olarak tamamladı. İki gün süren zorlu müsabakalarda Konya Belediye Spor Kulübü Bisiklet Takımı, genel klasmanda üçüncü olarak yarışları tamamladı. Mertcan Kahraman genel klasmanda da birincilik aldı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler