Büyükşehirli atletlerin büyük başarısı

Büyükşehirli atletlerin büyük başarısı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından, atletizmde, maratonda olimpiyat vizesi alan Nilay Esen, yıldızlar dağ koşusu dünya şampiyonu Bahar Atalay ve 3 bin metrede Avrupa Şampiyonu olan Sümeyye Erol ile BURULAŞ'taki makamında bir araya geldi. Genç sporcuları tebrik eden Başkan Altepe, sporculardan daha büyük başarılar beklediğini ifade etti.

Bursa'ya atletizmde önemli başarılar kazandıran Büyükşehir Belediyesporlu atletler yüzleri güldürürken, Başkan Altepe, uluslararası organizasyonlarda başarıyla mücadele eden sporcuları ödüllendirdi. Nilay Esen, Bahar Atalay ve Sümeyye Erol'a hediyelerini veren Başkan Altepe, şu an kulübün 2 sporcusunun olimpiyat vizesi aldığını ifade ederek bu sayının daha da artacağına inandığını belirtti.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularının olimpiyatlara katılmasını her zaman istediklerini anlatan Başkan Altepe, "Atletizm ve masa tenisinde 2 sporcumuz olimpiyatlara katılmaya hak kazandı. Birkaç sporcumuzun daha Rio Olimpiyatları'na katılma hakkı elde edeceğine inanıyorum. Sporun ana branşı atletizm ve bu branşta en iddialı kulüplerden biri de biziz. Bu nedenle sporcularımızın çok çalışması gerekiyor. Çalışmak sizden destek bizden" dedi.

Başkan Altepe, sporculara 5'er cumhuriyet altını hediye ederken, antrenörlerini de altınla ödüllendirdi.