Çağlayan Vatandaşları Dinledi

Çağlayan Vatandaşları Dinledi

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, beldeyken mahalle olan Yeniköy’de vatandaşları dinledi.
Başkan Çağlayan, kapatılan Yeniköy Belediyesi’nden Orhangazi Belediyesi’ne geçen personel ile sabah toplantı yaptıktan sonra vatandaşları dinledi. Çağlayan, hoparlörden görevlilerin yaptığı anonsun ardından belediye binasına gelen vatandaşların meselelerini dinledi. Yeniköy Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Levent Öztürk, Mahalle Muhtarı Recep Sönmez’in de hazır bulunduğu toplantıda, onlarca vatandaş hizmet binasına gelerek, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile görüştü. Şikayet ve taleplerini ileten vatandaşlar, Çağlayan’ın mahalleye kadar gelerek sıkıntıları dinlemesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Bazı vatandaşların özel istekleri, bazı vatandaşların ise ulaşım ve alt yapıyla ilgili talepleri oldu. Çağlayan, talepleri tek tek not alarak çözümü için söz verdi. Çağlayan, bazı vatandaşlardan gelen talepleri ise ilgili kurum ve müdürlükleri arayarak hemen halletti.
Çağlayan, gün içinde belediyede vatandaşların sıkıntılarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, “Seçimlerin üzerinden 4 ayı aşkın bir zaman geçti. Gece gündüz çalışıyoruz. Daha önce belde statüsünde olan bölgelere de giderek vatandaşları dinleyip taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz” dedi.