'Çalgı Çengi İkimiz' heyecanı

'Çalgı Çengi İkimiz' heyecanı

Selçuk Aydemir’in yönettiği, başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in paylaştığı 'Çalgı Çengi'nin devam filmi 'Çalgı Çengi İkimiz'in galası Gaziantep'teki özel bir alışveriş merkezinde yapıldı. Galaya katılan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, vatandaşlarla bir süre sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

"BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ" 

Gala gecesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Murat Cemcir, Gaziantep’te olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “İlk günden bugüne 'Düğün Dernek' filmlerinde olağanüstü bir ilgiyle karşılanmıştık. Türkiye’mizdeki en önemli illerden biri olan Gaziantep, insanı ve yemeği ilgisiyle de ayrı bir şehir. Burada olmaktan çok mutluyuz. En zor şartlar altında filmimizi gösterime soktuk. Seyircimiz bizi yalnız bırakmadı. Onlardan Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"EN GÜZEL MUTFAK GAZİANTEP'TE"
 
Gaziantep’in yemeklerini beğendiğini dile getiren Ahmet Kural, "Gaziantep’in yemekleri çok güzel. Türkiye’deki diğer iller kırılmasın, ama en güzel mutfak Gaziantep’te. İlgi zaten çok güzel, çok memnun olduk. O kadar olumsuz şartlara rağmen seyirci yalnız bırakmadı" şeklinde konuştu.
6 Ocak’ta vizyona giren ve ilk 10 günde 1,5 milyon kişi tarafından izlenen film, 'en çok izlenenler' listesinde zirveye yerleşmişti.