Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Adana

Çam Kokulu Karaisalı Artık Gül Kokacak

Karaisalı ve Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Karaisalı’ya 5 bin gül fidanı dikilmeye başlandı.Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi’nin ortak projesi olarak planlanan ve İlçenin tamamına 5 bin adet gül fidanı dikimine...

Yayınlanma:

Karaisalı ve Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Karaisalı’ya 5 bin gül fidanı dikilmeye başlandı.
Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi’nin ortak projesi olarak planlanan ve İlçenin tamamına 5 bin adet gül fidanı dikimine 10 Kasım Gazi “Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümünde kaymakamlık bahçesinde başlamıştı.
İlk gül, Karaisalı Kaymakam Mehmet Tunç, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Adana Büyükşehir Belediyesi 2. Bölge Koordinasyon Müdürü Bekir Durukan, İlçe Jandarma Komutanlığı adına Jandarma Başçavuş Aydın Öztürk, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Karaisalı AK Parti Belediye Meclis Üyesi Osman Kurdak’ın katılımıyla dikildi.
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Hz. Adem ile Havva’dan İbrahim Peygamber’e, ondan da Hz. Muhammed’e kadar uzanan zengin bir sembol birikimine sahip olan gülün, insanlık tarihi kadar eski bir kültürel geçmişi olduğunu belirterek, “Gül, aynı zamanda aşkın da sembolüdür. Edebiyattan, sanata konu olan gül ile çam kokulu ilçemizi gül kokulu şehir haline getireceğiz. Adana Büyükşehir Belediyesi’nden temin ettiğimiz gülleri önce Kaymakamlık bahçesine diktik. Daha sonra da diğer kamu kurumlarına ve ilçenin her tarafında dikeceğiz” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler