Çambaşi Turizmi Cezbedecek

Çambaşi Turizmi Cezbedecek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Yapımı süren yatırımlar tamamlandığında Çambaşı Ordu’nun turizm cazibe merkezi olacak. Ordu’yu nakış nakış işleyip, parmakla gösterilen bir büyükşehir modelini hayata geçireceğiz” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kaymakamlığı ve Kabadüz Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 14. Çambaşı Yayla Şenliği’ne katıldı. Başkan Yılmaz şenlik öncesi Çambaşı’nın içerisinde yer alan esnafları ziyaret ederken vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
ALTINORDU-ÇAMBAŞI 45 DAKİKA MESAFEYE DÜŞECEK
Vatandaşların sevgi gösterileri eşliğinde şenlikte bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı’nın Ordu’nun en önemli turizm cazibe merkezlerinden birisi olduğunu belirtti. Çambaşı’nın yapılmakta olan yatırımlarla daha da gelişeceğini dile getiren Başkan Yılmaz, “37 kilometrelik Kabadüz-Çambaşı arasındaki yolda yapım çalışmaları devam ediyor. Bu yolun tamamlanmasıyla birlikte Çambaşı yayla trafiği rahatlayacak. Bu yolla birlikte Kabadüz Altınordu arasındaki 17 kilometrelik mesafede yapılacak yol yapım çalışmalarının ardından Çambaşı-Altınordu arası otoyol standartlarında bir yola kavuşacak ve ulaşım süresi sadece 45 dakikaya inecek. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde yapımı devam eden Çambaşı Kayak Tesisi tamamlandığında Türkiye’nin denize en yakın kayak tesisi olacak. Karadeniz bölgesinde bir ilk olacak kayak tesisimiz, Çambaşı’na akın akın turist çekecek. Yapımı devam eden oteller ve tüm bu saydığımız yatırımların tamamlanmasıyla birlikte Çambaşı Ordu’nun parlayan yıldızı olacak” diye konuştu.
ORDU’YU GELECEĞE HAZIRLIYORUZ
Ordu’yu geleceğe hazırladıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, “Bugu¨ne kadar her ne yaptıysak, insan ic¸in yaptık. Bundan sonra da her ne yapacaksak, insan ic¸in yapacagˆız. Türkiye’nin en büyük yol ihalelerinden birisini tamamladık. Tam 800 kilometre sıcak asfalt yapacağız. Ordu’da iki yılda yol, bir yıl içerisinde ise su problemini ortadan kaldıracağız. Sizlerle birlikte ortak akılla Ordu’yu yönetip, bu güzel şehre hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından Ordulu sanatçı Aydın Beyoğlu sahne aldı. Başkan Yılmaz, yoğun talep üzerine piste çıkarak bir süre oynayan vatandaşlara eşlik ederek coşkularına ortak oldu.