Cami Yapımı Yarım Kaldı

Cami Yapımı Yarım Kaldı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yapımına başlanan ve Mevlana’nın adı verilen camii yarım kaldı. Cami Derneği yönetimi, sona gelinen caminin tamamlanması için hayırseverlerden destek istedi.
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde bir süre önce inşasına başlanan, hayırseverlerin ve Belediye’nin destekleriyle son aşamaya gelen Mevlana Camii’nin yapımının tamamlanması için hayırseverlerin yardımları bekleniyor.
Fatih Mahallesi Mevlana Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Akdoğan, caminin her şeyi ile tam olarak bitirilmesine az kaldığını ancak derneğin maddi olanaklarının bulunmaması nedeniyle hayırsever vatandaşların yardımının gerektiğini söyledi.
Başkan Akdoğan, "Bin metre kare kapalı alanı bulunan Mevlana camimiz ilçemizin en büyük camisi olacak. Camimizin eksikliklerinin giderilerek bir an önce ibadete açılmasını sağlamak için büyük çaba harcıyoruz" dedi. Caminin tamamlanması için gerekli maddi tutarları da çıkartan Başkan Akdoğan, "Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın da belediye olarak katkı sağlaması nedeniyle teşekkür ediyoruz. Ancak caminin tam olarak bir an önce açılması için hayırseverlerimizin katkılarını bekliyoruz. Şu an camimizin içinde mermer ve minber çalışmaları başta olmak üzere yapılacak diğer çalışmalar için 380 bin TL ihtiyacımız var. Hedefimiz her şeyi ile bitmiş şekilde Ramazan ayında camimizin ibadete açılmasıdır" dedi.