Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Yozgat

ÇAMLIKSPOR ÇAYIRALAN DEPLASMANINDAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

Yozgat Yeni Çeltek Birinci Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele veren Çamlıkspor, Çayıralan Esnafspor’u deplasmanda mağlup etti.Yeni Çeltek Birinci Amatör Küme Futbol Ligi’nin Yeşil Beyazlı ekibi ligin 16. Haftasında deplasmanda karşılaştığı...

Yayınlanma:

Yozgat Yeni Çeltek Birinci Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele veren Çamlıkspor, Çayıralan Esnafspor’u deplasmanda mağlup etti.
Yeni Çeltek Birinci Amatör Küme Futbol Ligi’nin Yeşil Beyazlı ekibi ligin 16. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Çayıralan Esnafspor’u 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapatmanın hem de alınan galibiyetin sevincini yaşadı.
Karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Çamlıkspor takım kaptanı Abdurrahman Doğan, Çayıralan Esnafspor karşısında iyi futbolun karşılığını 3 golle süsleyerek sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi. Çamlıkspor Kulüp Başkanı Çetin Uyar’da alının haklı galibiyetten dolayı Çamlıkspor takım oyunlarını tebrik etti. Uyar , “Ligde mütevazi kadromuzla mücadelemizi sürdürüyoruz. Yozgat 1. Amatör küme liginde bu yıl ilk sezonu olan Çamlıkspor, ligde oynanan 16 müsabaka sonunda küçümsenemeyecek bir başarı elde etti. Takımdaki birlik, beraberlik ve kaynaşma en üst düzeyde. Biz bir aile takımıyız. Lig sonunda kadar Çamlıkspor’a yakışır bir şekilde mücadelemiz devam edecek. Ciddi maddi sıkıntılar içerisinde zor şartlar altında ligde mücadele vermeye çalışıyoruz. Büyük bir fedakarlıkla yılmadan usanmadan takımımızın başarı için elimizden geleni yapacağız” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler