Caner Erkin şoku!

Caner Erkin şoku!

Almanya’ya dün kontrole giden tecrübeli savunma oyuncunun menüsküsünde yırtık çıktığı belirtildi. Caner Erkin’in ameliyat masasına yattığı takdirde yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Dünkü idmana çıkmayan Ba da Osmanlıspor’a karşı oynayamayacak.

Sezon başından bu yana sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Fenerbahçe bu kez de Caner Erkin şoku ile sarsıldı.

Sarı-lacivertli ekibin tecrübeli yıldızının dün gittiği Almanya’ya doktor Ulrich Bönisch tarafından kontrolden geçtiği ve sağ dizinde menüsküs yırtığı bulunduğu öğrenildi. Caner’in ameliyat masasına yatması halinde sahalardan en ez dört hafta uzak kalacağı belirtildi.

Görev Hasan’ın

Milli Takım’ın Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçları sırasında sakatlanan buna rağmen ay-yıldızlı formayı giymekten kaçınmayan yıldız oyuncuya Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim teşekkür etmiş, “Caner, sporcu sağlığının önemli olduğu bir noktada ‘ben varım, ben oynarım’ dedi” ifadelerini kullanmıştı. Caner ardından Kayseri deplasmanında dinlendirilmiş, Ajax ve Galatasaray maçlarında ise ağrılarına rağmen formasını giymişti.

Derbi sonrası kontrolden geçen Caner’de menüsküs yırtığı çıkması moralleri alt üst etti. Çok kritik bir dönemde oyuncusundan yararlanamayacak olan Teknik Direktör Pereira, Hasan Ali’ye şans verecek.
Öte yandan Kjaer ile savunmada iyi bir ikili oluşturan Ba’dan da kötü haber geldi. Antrenmana çıkmayan Senegalli oyuncunun da Osmanlıspor’a karşı oynayamayacağı bildirildi.

Milli takımdan sakat dönerek Kayserispor, Ajax ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyen Volkan Şen’in ise antrenmanın tamamında yer aldığı bildirildi. Volkan’ın, Osmanlıspor maçı kadrosunda yer alması bekleniyor.