Cani baba çocuğunu da alıp kaçmış!

Cani baba çocuğunu da alıp kaçmış!

 Adana'da dün otoyolda Semire Balık ve kızı Ayşe Işık öldürülmüş halde bulunmuş, kısa sürede anne kızı baba Hüseyin Budak ile Abdullah Budak'ın öldürdüğü belirlenmişti. Olaydan sonra polisin yaptığı çalışmada baba Hüseyin Budak'ın mal varlığı paylaşımı yüzünden eşini ve kızını öldürdüğü belirlenmişti. Bu arada polis baba oğlu yakalamak için çalışma yaparken, Hüseyin Budak'ın geride kalan 5 çocuğunu da yanına alarak kaçtığı ortaya çıktı.
Polis, baba oğlun cinayeti diğer 6 çocuğun ve torunlarının yanında işlemiş olabileceğinden şüpheleniyor. Bu arada, Semire Balık'ın kardeşi Ekrem Balık da yeğeni Ayşe Işık'ın otoyolda fuhuş yaptığı iddialarının yalan olduğunu, Hüseyin Budak'ın kardeşini ve yeğenini mal paylaşımı yüzünden vurduğunu ileri sürdü. Balık, "Dün mal paylaşımı için mahkeme vardı. Bu nedenle kız kardeşimi ve yeğenimi Hüseyin Budak oğluyla birlikte ortadan kaldırdı. Benim kardeşimin ve yeğenimin paraya ihtiyacı yok. Kardeşimin 3 katlı evi var bankada parası var. Hüseyin Budak hem öldürüp hem de kara sürdü. Bizi iki kez öldürdüler. Yeğenim kesinlikle fuhuş yapmıyor" dedi.
Bu arada Hüseyin Budak ile öldürdüğü eski eşi Semire Balık'ın aynı karede olduğu fotoğraf ortaya çıktı. Ayrıca Semire Balık, kızı Ayşe Işık ve onları öldürdüğü ileri sürülen Abdullah Budak'ın da aynı karede olduğu fotoğrafları ortaya çıktı.