Cani babadan kan donduran ifade!

Cani babadan kan donduran ifade!

Üsküdar’da çocukları Ahmet ve Onur Güleryüz’ü öldüren Orçun Güleryüz’ü ise yaralayan baba Aslan Güleryüz’ün, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Anadolu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Aslan Güleryüz cezaevinden getirilirken, eşi Songül Güleryüz, yaraladığı oğlu Orçun Güleryüz ve kızı Nur Kıyak da salonda hazır bulundu. 
Duruşmada söz alan sanık avukatı, “Ben dosyayı okudum. Etik olarak bu dosyada sanık avukatı olarak görev almak istemiyorum” dedi. Baro tarafından görevlendirilen avukatın çekilme talebini usulünce dosyaya ve baroya bildirmediğini ve sözlü olarak dile getirdiğini belirten mahkeme, avukatın davadan çekilme talebini reddetti. 
Sanığın kimlik tespitinin yapıldığı sırada sanığın kızı Nur Kıyak ayaklarını yere vurarak, “Sen ne istedin benim ağabeylerimden” diye bağırdı. Bunun üzerine sinir krizi geçiren Kıyak, duruşma salonundan çıkarılırken, mahkeme başkanı tarafları sessiz olmaları gerektiği konusunda uyardı.