Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

Cani kocadan kan donduran ifade! Erkekliğine laf edilmiş!

Gaziantep’te eski eşini ve kadının yeni evliliğinden olan 3 yaşındaki kızını öldüren şahıs, erkekliğine laf edildiği için kendini kaybettiği yalanına başvurdu.

Yayınlanma:
Cani kocadan kan donduran ifade! Erkekliğine laf edilmiş!

Edinilen bilgiye göre, 4 gün önce merkez Şehitkamil ilçesi Özgürlük Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 23 yaşındaki Elif Yürek, eski kocası İ.Ç. (22) ile karşılaştı. Aralarında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen İ.Ç., belindeki tabancayı çekip, eski eşi Elif Yürek ve genç kadının yeni evliliğinden olan kızı 3 yaşındaki Mina’ya kurşun yağdırdı. Saldırganın silahından seken kurşunlardan biri, o anda sokakta oynayan B.D.’nin (5) de yaralanmasına sebep oldu. Ağır yaralanan küçük kız ve annesi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, firar eden şüpheli İ.Ç. cinayet masası dedektifleri tarafından kısa sürede yakalandı.

İLGİLİ HABER Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın Kuzeyindeki PKK’lı Teröristleri Etkisiz Hale Getirdi
Gaziantep’te eski eşini ve kadının yeni evliliğinden olan 3 yaşındaki kızını öldüren şahıs, erkekliğine laf edildiği için kendini kaybettiği yalanına başvurdu.

“KORKUTMAK İÇİN AYAKLARINA DOĞRU ATEŞ ETTİM”

Sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan katil İ.Ç.’nin, öldürdüğü Elif Yürek’in amcasının oğlu olduğu ortaya çıktı. Dini nikahlı eski karısından 1.5 yıl sonra geçimsizlik sebebiyle ayrıldığını anlatan şüpheli İ.Ç., “Olay gününe kadar Elif Yürek ile hiçbir olayımız olmadı, onu hiç tehdit etmedim. Polisler herhangi bir şekilde beni çağırmadı. Olay günü akşam saat 17.00 sıralarında sokakta tesadüfen karşılaştık. Bana sebepsiz yere hakaretlerde bulununca ben de üzerimde bulunan tabancayla onu korkutmak için ayağına doğru ateş ettim. O sırada kucağında ya da yanında çocuk yoktu. Birkaç kez ateş ettiğimi hatırlıyorum” dedi.

“ANNEMİN SİLAHINI ÜZERİNE İSİM YAZDIRMAK İÇİN YANIMDA TAŞIYORDUM”

Olayda kullanılan ve annesi adına kayıtlı silahı üzerine isim yazdırmak için yanına aldığını ileri süren İ.Ç., “Bu yüzden tabanca yanımda bulunuyordu. Maktulün nerede oturduğunu bilmiyordum. Olay günü tesadüfen karşılaştık. Ben bu olayla ilgili önceden bir hazırlık yapmadım. Olay aniden gelişti. Ben çocuğu görmediğim gibi çocuğa da ateş etmedim. Sadece maktule ateş ettim. Ayrıca emniyette seken kurşunlardan bir çocuğun daha yaralandığını öğrendim. Maktul bana olay sırasında, ‘Sen erkek değilsin, sen namussuz birisin sen şerefsiz ve adisin’ diyerek hakaretlerde bulundu. Ben de bu sözleri gururuma yediremedim. Yanımdaki silah ile ateş ettim. Maktul ile aramızda 3-4 metre mesafe vardı. Ben onun maktulün nerede oturduğunu araştırmadım. Ben silahı sıktıktan sonra hemen olay yerinden kaçarak eve gittim. Silahı bırakıp evden çıktım, o geceyi parklarda geçirdim. Orada onu beklemiyordum olaylar tamamen tesadüfen gelişti” diye konuştu.

“MİNA’YI KESİNLİKLE BEN ÖLDÜRMEDİM”

Askerden 7 ay önce geldiğini ve silah kullanmayı bilmediğini söyleyen şüpheli çok pişman olduğunu belirterek, “Amacım onu korkutmaktı. O yüzden ayaklarına doğru ateş ettim. Ölmesini istemiyordum. Elif Yürek’in çocuğu Mina’yı kesinlikle vurmadım. O yüzden çocuğun ölümü ile ilgili suçlamaları kabul etmiyorum. 7 ay önce askerden geldim, silah kullanmayı da bilmiyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu arada katilin silahından seken kurşunla yaralanan 5 yaşındaki B.D.’nin sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilirken, olayla alakalı soruşturma sürüyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler