Çankaya’da Yatırım Dönemi Başlıyor

Çankaya’da Yatırım Dönemi Başlıyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet taleplerini yerinde dinleyip çözüm üretmek amacıyla Çankaya Mahallesi’ndeki semt pazarını gezdi. Başkan Tütüncü, birkaç ay önce de ziyaret ettiği pazarda esnafa bol kazanç, vatandaşlara da hayırlı alışverişler dileğinde bulundu.
Esnaf ve vatandaşlar da Tütüncü’ye bölge ve pazarla ilgili hizmet taleplerini iletirken, Başkan Tütüncü de dile getirilen sıkıntıların çözümü için gerekenin yapılacağını ifade etti.
Başkan Tütüncü, 2009 yerel seçimlerinde Çankaya Mahallesi’ne vaat ettikleri 2B probleminin çözümünü birinci döneminde yerine getirdiğini hatırlattı. 2B probleminden dolayı geçtiğimiz dönem bölgede kalıcı yatırımlara ağırlık veremediklerini dile getiren Başkan Tütüncü, “2B probleminin ortadan kalkmasıyla birlikte Çankaya Mahallesi sakinlerimizin talep ettikleri, sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel alandaki esaslı yatırımları bölgeye kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz dönemde Çankaya Mahallesi’nin, siteler bölgesindeki tüm sokaklarının sıcak asfaltını ve kaldırımını yaptıklarını, Antalya’nın ilk seyir terasını da kent merkezinin, Bey Dağları’nın ve denizin panoramik izlenebildiği mahallenin güneyindeki Masa Dağı’na inşa ettiklerinin altını çizdi.
Önümüzdeki aylarda mahallenin doğu ve batı yakasında yeni yollar açarak bölgeyi şehir merkezine bağlayacaklarını aktaran Başkan Tütüncü, bölgenin okul binası ihtiyacını karşılamak için de gayret gösterdiklerine değindi. Başkan Tütüncü, seçim kampanyası döneminde mahalleye kazandırma sözü verdiği 10 derslikli ortaokul binasının yapımının tamamlandığını anımsattı.
Çankaya Mahallesi’nin sınırındaki Göçerler bölgesine 1000 yataklı şehir hastanesi yapılacağını anımsatan Başkan Hakan Tütüncü, hastane yatırımının bölgenin değerine değer katacağını bildirdi.
Ziyarete, AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan da eşlik etti.