Çankiri Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Çankiri Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Çankırı AK Parti 63. İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
100. Yıl Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya, Ak parti Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ile parti teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda konuşan Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz AK Parti’nin kuruluş sürecinden bugüne dek partide aktif rol oynadığını söyledi.
Milletvekili adayı olduğu dönemde halkın yanlış düşüncelere kapıldığını anlatan Filiz, "O dönemlerde vatandaşlar "Ankara’dan gelmez, Çankırı ile ilgilenmez" gibi dedikodulara başlamıştı. Allah’a hamd olsun ki, geçen yıllar sonunda halkımızın bize karşı bakışını değiştirdik. Şimdi çarşıda gezerken, vatandaşlarımız teşekkür etmek için önümüzü kesiyorlar. Bu bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır" dedi.
Çankırı’ya kurulan OSB ile ekonominin hareketlendiğini ifade eden Filiz, oraya kurulan fabrikalarda çalışacak işçilerin Çankırılı olmasına özen gösterdiklerini kaydetti.
OSB’nin bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğini ifade eden Filiz, Kalecik’e bağlı bazı köylerin Çankırı’ya bağlanmak için başvuruda bulunduğunu söyledi.
Filiz, konuşmasını birlik beraberlik mesajları ile tamamladı.