Çankiri'da Sandık Görevlileri Bilgilendirme Toplantısı

Çankiri'da Sandık Görevlileri Bilgilendirme Toplantısı

AK Parti Çankırı İl teşkilatı, 10 Ağustos seçimleri öncesi sandık görevlileri bilgilendirme toplantısı yaptı.
Uzay Düğün Salonu'nda yapılan toplantıya, Seçim işleri Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar ile sandık görevlileri katıldı.
Sandık görevlilerine yönelik yapılan bilgilendirme sunumunun ardından konuşan Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar, seçimlerden açık ara farkla çıkacaklarını ifade ederek, "Ziyaretlerimizde Recep Tayyip Erdoğan’a olan ilgi ve sevgiyi görüyoruz. Bu ilgi elbette ki sandıklara yansıyacak fakat Paralel yapının yaptıklarına şahit oluyoruz. O nedenle sandıklara zamanında gelin sandıklara ve oylarımıza sahip çıkın" dedi.
İl Başkanı Salim Çivitçioğlu da 10 Ağustos'ta Çankırı'dan rekor bir oy oranı beklediklerini belirterek, birlik beraberlik vurgusu yaptı.
10 Ağustos seçimlerini 'Başbakan Erdoğan'a son görev' şeklinde yorumlayan Çivitçioğlu, "Montajlara kumpaslara gelmeyen, onların karşısında durabilen, mazlumun her zaman yanında olan, darbelere darbe diyebilen, terörist devletlere siz katliam yapıyorsunuz diyebilen bir liderimiz var. Siyasi olarak ona son görevimizi 10 Ağustos'ta yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de 10 Ağustos seçimlerinin Türkiye’nin kader seçimi olduğunu ifade ederek, "Siz eski borç alan, ezilen Türkiye'yi mi istiyorsunuz yoksa dünya ülkeleri arasında söz sahibi olan Yeni Türkiye'yi mi? 10 Ağustos'ta bunun kararını vereceksiniz" diye konuştu.