CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi’nden Ödüllü Masa Tenisi Turnuvası

CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi’nden Ödüllü Masa Tenisi Turnuvası

Cefic tarafından yönetilen CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine eğlenceli etkinlikler ve kampanyalar sunmaya devam ediyor. CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi 20-21 Temmuz tarihleri arasında düzenleyeceği Ödüllü Masa Tenisi Turnuvası çocuklar için eğlenceli ve eğitici bir etkinlik gerçekleştirecek. 7-11 yaş ve 12-16 yaş grubunda çocukların katılabileceği Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren çocukları ise Media Markt’tan sürpriz hediyeler bekliyor.

Ayrıca 1 Temmuz-31 Ağustos tarihlerinde 12-20 saatleri aralığında 500 TL ve üzeri alışveriş yapan Shop&Win kart sahibi ziyaretçilerine plaj havlusu veya plaj çantası hediye ediyor. Fişiniz ile kampanya noktasına giderek plaj keyfinizi hediyelerle taçlandırın!

Yaz kampanyaları bununla da sınırlı değil. 1-31 Temmuz tarihleri arasında CarrefourSa Bursa AVM Mağazalarından aynı gün içinde toplamda 250 TL ve üzeri alışverişe, CarrefourSa Hipermarkette 150 TL alışverişte geçerli 25 TL indirim çeki armağan edilecektir. Temmuz ayının ilk haftası ise Kervandan ev dekorasyon ürünleri ile hediyeli sosyal medya yarışmasına katılarak hediye kazanma fırsatı yakalayın.