CARREFOURSA, İSMAR’IN SÜPERMARKETLERİNİ SATIN ALDI

CARREFOURSA, İSMAR’IN SÜPERMARKETLERİNİ SATIN ALDI

CarrefourSA, organize perakende sektörünün 2015 yılındaki ilk satınalma hamlesine imza atarak İsmar Marketler Zinciri ileTürkiye genelindeki 26 İsmar süpermarketini bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.
CarrefourSA, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklama ileİsmar Marketler Zinciri’nin Türkiye genelinde bulunan 26 süpermarketini bünyesine katmak üzere Akyürek Holding ile anlaşmaya vardığını duyurdu.
“2015 YILINDA YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”
İsmar Marketler Zinciri’ne ait 26 süpermarketin CarrefourSA tarafından devralınmasını değerlendiren CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane, 2014 yılının CarrefourSA adına bir sıçrama yılı olduğunu ve market konseptinden IT alt yapısına, tedarik sürecinden insan kaynaklarına kadar birçok alanda yatırıma imza attıklarını belirterek şunları dile getirdi: “CarrefourSA olarak 2015 yılında da yatırımlarımıza ve büyümeye devam edeceğiz. Bugüne kadar sektörün satınalma veya birleşmelere açık olduğunu dile getirmiştik. Burada önemli olan atılacak adımların markaya olacak katkısıdır. CarrefourSA bünyesine katılan 26 yeni marketle organize perakende sektöründe hedeflediğimiz ve hak ettiğimiz konuma doğru bir adım daha yaklaştık.”
2003 yılında Akyürek Holding bünyesinde faaliyetlerine başlayan ve 2012 yılında değişen perakende dinamikleri doğrultusunda da yeniden yapılanan İsmar Marketler Zinciri’ninTürkiye genelindeki 26 marketi,Rekabet Kurumu’nun onayını takiben halihazırda Türkiye genelinde 333 mağazası bulunan CarrefourSA’nın bayrağı altında tüketicilerine hizmet sunacak.