Çarşamba Sinemaya Kavuşuyor

Çarşamba Sinemaya Kavuşuyor

Çarşamba Belediyesi tarafından yaptırılan Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi içerisinde kurulan Premier Sinemaları yarın itibarıyla faaliyete geçiyor.
Çarşamba ilçesinde bu yıl faaliyete geçen Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi içerisinde sinema salonları açılıyor. Çarşamba’da bölgesiyle birlikte yaklaşık 250 bin kişiye hizmet veren Vefa Alışveriş Merkezi içerisinde 440 koltuk kapasiteli sinema salonu açılıyor.
“SİNEMA VEFA’DA AÇILIYOR”
Sinema Salonlarını gezen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Alışveriş merkezinin ardından açılan sinema salonları ile ilçemiz modern bir şehir olma yolunda büyük adımlar atmış oldu. Çarşamba Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezimizde Premier Sinemaları ile birlikte 4 adet sinema salonunu faaliyete geçiriyoruz. İlçemiz ve bölgemizdeki büyük bir eksikliği tamamlamış olduk. Sinema salonlarımız yarın itibarı ile faaliyete geçmiş olacak. 4 adet salonda toplamda 440 koltuk kapasitemiz var. Alışveriş Merkezi ve sinemalarla birlikte Çarşamba’da önemli bir eksikliği tamamlıyoruz. Çarşamba 3 bine yaklaşan üniversite öğrencisi, binlerce orta öğretim gençliği ve 140 bine yaklaşan nüfusu ile artık büyük bir şehir olmuştur. Buradaki alışveriş merkezi ve sinemamız çevresindeki yerleşim yerleriyle birlikte 250 bin kişiye hizmet vermektedir. Hayırlı olsun” dedi.