Çaydeğirmeni’nden 3. Etap Toki Konutları Yükseliyor

Çaydeğirmeni’nden 3. Etap Toki Konutları Yükseliyor

Çaydeğimeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, beldeye yapılan 3. Etap TOKİ çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. 3. etap çalışmalarının bulunduğu alana spor salonu ve okulun da yapıldığını hatırlatan Gebeş, "Allah’a şükürler olsun verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz" dedi.
Çaydeğimeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, beldeye 3.sü yapılan TOKİ çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çaydeğirmeni beldesine verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, şunları söyledi. “Bu güne kadar görev yaptığım süreçte bana destek olan herkese teşekkür ederim. Çaydeğirmeni beldesinde birlik var beraberlik var kardeşlik var. Belediye personelimizle, meclis üyelerimizle ve siyasilerimizle el ele verdik. Çaydeğirmeni beldesinde yapılması gerekenleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bu göreve talip olurken şunu demiştik. Çaydeğirmeni beldesini marka şehir yapacağız. Bunlar kolay söylemler değildi. Toplu konut anlamında yerleşim anlamında büyük bir ihtiyaç vardı. Bu sıkıntıyı toplu konutla ortadan kaldırmayı düşündük. Toplu konutun 1. Etabını yaptırdık. Türkiye’de bir ilkti bu ikinci etabını yaptık. Şuan gördünüz alan üçüncü etabın toplu konut çalışmalarının yapıldığı alan, olmaz denildi yapılamaz denildi. Bir beldeye üçüncü toplu konut verilmez denildi. Ama biz şunu biliyorduk. İsteyince olmayacak bir şey yok. Bir projemizi daha hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Benim en büyük hayalimdi. Beldeme bir okul kazandırmak, bir spor salonu kazandırmak. Şuan burada 576 adet daire yapılıyor. Yine bunun yanında 24 derslikli okul yapılıyor. Voleybol sahaları, tenis kortları, basketbol sahaları çevre düzenlemeleri bittiğinde çok güzel bir yer olacak. Çaydeğirmeni beldesinde belediyecilik anlamında bir sıkıntı yok. Allaha şükürler olsun verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Bu noktada gayretimiz var. Bununda bele halkıyla bütünleşerek projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”
"ALTINCI AYDA TESLİM EDECEĞİZ"
Mayıs ayında başlayan 3. Etap TOKİ çalışmalarını 2015 Yılı mayıs ayında teslim edeceklerini ifade eden Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, söyle konuştu: “2015 yılı Mayıs ayına kadar çalışmaları tamamlayıp teslim edeceğiz. Müteahhit arkadaşımız dürüst bir arkadaşımız. İşe başlayalı yaklaşık yedi ay oldu. Yedi ayda büyük bir mesafe kat edildi. 2015 Mayıs ayına kadar bitirip vatandaşlarımıza teslim etmeyi düşünüyoruz. 4. Etap TOKİ yapılması konusunda da açıklamalarda bulunan Gebeş, 4. Etap konusunda şuana kadar 700 başvuru aldık. Önümüzdeki süreçte belediye meclisimizce bu konu değerlendirilecek. İnşallah 4. Etap TOKİ konusunda da düşüncelerimiz var bu projeyi de hayata kazandırmak istiyoruz.”