Çekici yüzün sırrı; Fransız yüz askısı ve çene dolgusu

Çekici yüzün sırrı; Fransız yüz askısı ve çene dolgusu

Fransa’da geliştirilen, içi polyester dışı silikondan yapılmış esnek iplerle yapılan bir yüz germe işlemidir. Eriyebilir ipler biyolojik çengelli bir malzemeden yapılmıştır ve özellikle orta yüz kaldırma için tasarlanmıştır. Bu İşlemde kesi olmadığı için iz kalmaz. İşlem uygun koşullarda küçük lokal anestezi ile yaklaşık 30 dakikada uygulanabilir. Bu nedenle sosyal hayata hemen dönülebilir. Kullanılan iplerin çentikli yapısı çekme etkisi ve kollajen oluşumunun uyarılması ile yüzü yukarı doğru çeker. Böylece yerçekimi ve yaşlanmanın etkileri azaltılmış olur.

Bu yöntemle;

Boyun bölgesinizi kaldırabilir ve sıkılaştırarak gerebiliriz.

Çene kontörünüzü yeniden oluşturabiliriz

Yanaktaki sarkmanızı azaltabiliriz

Kaş düşüklüğünüzü azaltabiliriz

Uygulama süresinin kısa olması ağrısız ve iz bırakmıyor olması en önemli avantajlarıdır. Bununla birlikte birkaç gün küçük bir ödem görülebilir. Etki süresi ise birkaç yıldır.

Siz de kendinize kısa bir süre ayırarak yerçekimi ve yaşlanmaya karşı koyabilirsiniz.

ÇENE KÖŞE DOLGUSU (JAWLİNE)

Çenede hacim eksiklikleri, çene büyüklüğü, çene hattı çizgisi belirsizliği, asimetri ve çene altı sarkmaları hastalarda kötü görüntüye neden olur. Hatları belirgin çene şekli ve çizgisi, daha genç ve çekici görünmeye neden olur.

Dolgu enjeksiyonları, genellikle hacim eksikliklerini dolgunlaştırarak gidermek için de uygulanır. Derinin altına enjekte edildiğinde, dolgu enjeksiyonu, bu alanı dolgunlaştırarak yükseltir. Dolgu malzemeleri enjeksiyonu ile artan çene projeksiyonu, daha ‘V’ şeklinde bir yüz şekli oluşturabilir. Yüzüne uygun dolgu uygulamaları ve çene hattının belirginleştirilmesi çene yüz hattının uyumu ile genel estetiği sağlar.

Çene asimetrisi ve orantısı düzeltilebilir

Çene hattının belirginleşmesi ve güçlenmesi sağlanır.

Çene ucu uzatılabilir

Çene hattının belirginleştirmesinde dolgu işlemi yaklaşık 15 dakika sürer . İşlem sonrasında hemen sosyal hayata dönülebilir.

Doğru planlama ve uygulama ile kısa sürede daha estetik boyun çene yüz hattına sahip olmak mümkündür.

Yüz çene dolguları ile fransız askısı kombine edildiğinde daha etkin bir sonuç alınabilir ve arzu ettiğiniz sonuca ulaşabilirsiniz