Çekud’dan Yönetici Ve Öğretmenlere Sertifika

Çekud’dan Yönetici Ve Öğretmenlere Sertifika

Van’da, Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD) ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile düzenlenen ‘Hizmet içi Eğitici Eğitimi Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.
Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) düzenlenen tören, kurs hakkında bilgilendirmelerde bulunulması ile başladı. Kurs süresince yapılan çalışmaların slayt gösterimi eşliğinde sunulmasının ardından bir konuşma yapan ÇEKUD Bölge Temsilcisi ve aynı zamanda Lokman Hekim Van Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Berktaş, daha önceleri çevreyi koruma ve bunun gelecek nesillere devamı konusunda bir sorumluluğun bugüne kadar farkında olmadıklarını belirterek, “Gerçekten bu görevle ilgili olarak böyle bir faaliyetin hiç olmazsa ilk başlangıcını yapmış olmaktan dolayı hem mutlu olduğumu belirtiyor hem de bu eğitime katkıda bulunan kurumlara şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Tören, protokol tarafından kursiyerlere sertifika, eğitimde yer alan yönetici ve eğitimcilere ise teşekkür belgelerinin verilmesi ile son buldu.
Törene Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Tahsin Güneş, eğitimciler ve kursiyerler katıldı.