Celal Bulut Tekrar Aday

Celal Bulut Tekrar Aday

Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, düzenlediği basın toplantısında dernek olağan genel kurulunun 14 Şubat tarihinde yapılacağını belirterek, tekrar başkanlık için aday olduğunu açıkladı.
Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut 6 yıldır sürdürdüğü dernek başkanlığına 14 Şubat günü yapılacak olan kongrede tekrar aday olduğunu açıkladı.
Bulut “Yapacak çok daha işler var diyerek, yeniden Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum” dedi.
Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, 14 Şubat 2015 tarihinde Dernek olağan genel kurulunun yapılacağını belirterek, “Bilindiği üzere yaklaşık 6 yıl önce emekli, dul ve yetimlerimizin verdiği destekle bu göreve geldik. Yani emeklimizin adına bu görevi üstlendik. 6 yıldır eli nasırlı, yüzü nurlu, ağzı dualı insanlara hizmet etmeyi bir onur, bir şeref, bir ibadet gördük. Emeklimize en güzel hizmeti etmenin gayreti içerisinde olduk ve bu hizmeti etmekten de olur ve mutluluk duyduk. Bu görev sürecinde hep emeklimizin iyi ve kötü günlerinde yanında olduk. Emekliler Derneğimizin Karabük’ün en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu hep hissettirdik. Emeklimiz adına Kent Konseyinde görev yaptık. Emeklilerimizin haklarını ve taleplerini her türlü platformda dile getirdik. En son yaptığımız genel kurulumuzda emeklilere vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmemin mutluğu içerisindeyim. Son genel kurulumuzda emeklilerimize uygun bir yer almak için söz vermiştik. Bu sözümü yerine getirerek emeklilerimizin daha güzel ortamda hizmet alması için şu anda bulunduğumuz yeri aldık ve burayı emeklimizin mülkü yaptık. Yine emeklilerimize vermiş olduğumuz sözlerden bir tanesi sağlık kuruluşları ve bir çok firma ile anlaşma yapıp emeklilerimizin özel sağlık kuruluşlarından ve anlaşmış olduğumuz firmalardan indirimli alış veriş yapmalarını sağladık. Yine vermiş olduğumuz sözlerden bir tanesi banka ATM’lerinin çoğaltılması konusunda idi. Bu konuyu gerekli banka müdürleri ile görüşüp, Esentepe, Şirinevler ve 5000 Evler’e ATM’ler koydurup emeklimizin Karabük’e inmeden maaşlarını alma imkanını sağladık. Dernek olarak bir mesaj sistemi kurduk, 2 bin 500’e yakın emeklimize mesaj sistemi ile özel günlerde mesaj atıp onların bu özel günlerini kutladık. Görevde olduğumuz sürece emeklimizin adına Karabük ile ilgili her türlü sözü söyledik ve bundan sonra da söylemeye devam edeceğiz” dedi.
TEKRAR ADAY OLUYORUM
14 Şubat tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulda tekrar aday olduğunu açıklayan Başkan Bulut, “Derneğimizin kongresi 14 Şubat Cumartesi günü Tüccarlar Kooperatifi Düğün Salonunda yapılacaktır. Yapacak çok daha işler var diyerek, yeniden Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Emeklilerimiz 14 Şubat tarihinden yapılacak olan genel kurulumuzda bizlere bir kez daha destek verirler ve başkan seçerlerse hizmetlerimizin üzerine daha çok hizmet katacağız. Çünkü emeklilerimiz için yapılacak bir çok iş var. Şunu belirmek istiyorum yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyorum” dedi.
Basın toplantısında emeklilere kongreye katılma çağırısında bulunan Başkan Bulut “ 14 Şubat 2015 Cumartesi günü yapılacak kongremize emeklilerimizin yüksek katılım göstermelerini istiyorum. Haziran ayında seçimler var, emeklilerin bir güç olduğunu her ortamda söylüyoruz. Gelin kongremizde salonu doldurarak gücümüzü bir kez daha gösterelim. Bu seçimler üç yılda bir oluyor kongreye gelerek üç, dört saatlerini feda etsinler” diye kaydetti.