Çelik Çiftinin Dördüz Bebek Sevinci

Çelik Çiftinin Dördüz Bebek Sevinci

Eskişehir’de yaşayan Hüseyin-İpek Çelik çifti dördüz bebeklerinin heyecanını yaşıyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da, dördüz bebekleri olan aileyi ziyaret etti.
Ramazan Asil, Süleyman Ata, Azra ve Ada isimli dördüzleri Ömerağa Mahallesi Çelebi Sokak’taki evlerinde ziyaret eden Başkan Ataç, bebeklerin sağlıklı bir ömür geçirmeleri konusunda temennilerde bulundu. Ataç, “Ömerağa Mahallesinde dördüz bebekleri ziyarete geldik. Allah bağışlasın. İkisi kız, ikisi erkek, hepsi de maşallah sağlıklı. İnşallah bütün ömürleri de sağlıklı olur. Allah şanslarını açık eylesin. Ülkemize hayırlı çocuklar olacaklar. Anne ve babayı da kutluyorum” dedi.
Baba Hüseyin Çelik ise, “Başkanımız değerli vaktini bizim için ayırmış, sağ olsun. Dördüz babasıyım, çok güzel bir duygu” diye konuştu.
Anne İpek Çelik de, “Dördüz annesi olduğum için çok mutluyum, çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin, başka bir şey diyemiyorum. Başkanımıza geldiği için teşekkür ediyorum” ifadeleriyle duygularını anlattı.