Çelik Ve Uluay, İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çelik Ve Uluay, İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik ile İl Başkan Adayı Av. Halil Uluay, ilçe teşkilatlarına yönelik başlattıkları ziyaretlerini sürdürüyor.
Bu kapsamda İnebolu AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Çelik ve Uluay, partililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Partilileri ve AK Parti İnebolu İlçe Teşkilatını, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla 4 Şubat’ta yapılacak olan il başkanlığı kongresine davet eden Çelik, kendisinin milletvekilliği aday adaylığını düşündüğü için bu dönem tekrar aday olmadığını söyledi. Önemli olanın isim değil, hizmet olduğunu belirten Çelik, "Kim daha iyi hizmet ederse o, başa gelir. Amacımız, bu davaya inanmış inanlarla yürümektir” dedi.
AK Parti İl Başkan Adayı Av. Halil Uluay ise, İnebolu AK Parti İlçe Teşkilatına bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Mevcut başkanımız görevi iyi bir yerde bırakıyor. Bugüne kadar oylar her seçimde daha da yükseldi. Bize bu oyları daha da yükseltmek istiyoruz. Daha fazla oy almak için seçimlere kadar çalışmalarımız birlik içerisinde olacak. Sadece 3 milletvekili çıkaracağımız oyla yetinmeyip daha da fazla oy alabilmek için çaba göstereceğiz. Cenabı Hak, ne taktir eder nasıl bir sonuç çıkar onu bilemiyoruz. Her şeyin taktir dahilinde olacağının bilincinde ve kabulündeyiz. Seçimlerden sonra İnebolu’ya dair Kastamonu’ya dair ve memleketimizin her yerine neler yapabileceğimizi planlayıp, programlayacağız” diye konuştu.
Ziyarette, AK Parti İnebolu İlçe Başkan Vekili Ekrem Çakılcı, AK Parti İnebolu İGM Üyesi Mehmet Kösem, AK Parti İnebolu İGM Üyesi Özdal Taşçı, AK Parti İnebolu Gençlik Kolları, AK Parti İnebolu Kadın Kolları ile bazı partililer yer aldı.