Çelikcan: "yüreğir’de Kadınlarımıza Pozitif Ayrımcılık Var"

Çelikcan: "yüreğir’de Kadınlarımıza Pozitif Ayrımcılık Var"

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Çukurova Kadın Kolları’nın ziyaretinde, geçen 5 yılda çok güzel hizmetler yaptıklarını ve bu hizmetleri bu dönemde de devam ettireceklerini belirtti.
AK Parti Çukurova Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Çelikcan’ın başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.
Yüreğir’de ilkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Çelikcan, "Yüreğir yıllardan bu yana ihmal edildiği için bütün eksiklikleri bir anda gideremiyorsunuz. Ama yaptığımız hizmetlerde kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaptık. Çocuklarımız ilk eğitimini annelerinden almaktadırlar. Kadınlarımızın eğitimli ve bilinçli olması demek toplumun bilinçli olması demektir. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Hizmete açtığımız Kültür Evlerimizi kadınlarımızın hizmetine sunduk" şeklinde konuştu.
Siyasette de kadınlardan büyük destek gördüklerini AK Parti’nin, Türk siyasi yaşamında “Güven ve İstikrar”ın simgesi olduğunu ifade eden Çelikcan, "AK Parti’nin göreve gelmesiyle başlayan ve devam eden istikrarın sürmesi için kadınlarımız büyük çaba harcıyorlar. Olası bir ekonomik sıkıntının bütün zorlukları kadınlarımız çekiyorlar. Bu yüzden halkımız istikrarın sürmesini istiyor" dedi.
AK Parti Çukurova Kadın Kolları Başkanı Nazlı Turna Yumuşak, Yüreğir’de yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, "Yüreğir Belediye Başkanımız Yüreğir de çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Yapılan ve devam eden projelerle Yüreğir adından en fazla söz edilen belediyelerden bir tanesidir. Yüreğir AK Partili belediyecilik anlayışıyla tanışmıştır. Geçen 5 yılda olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da başarılar çalışmalar yapacağından şüphemiz yoktur" diye konuştu.