Cem Garipoğlu'na böyle veda ettiler

Cem Garipoğlu'na böyle veda ettiler

Silivri Cezaevi'nde ölü bulunan, lise öğrencisi Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze töreninden sonra Karacahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi

CENAZE TÖRENİNE GARİPOĞLU'NUN YAKINLARI KATILDI

Garipoğlu'nun cenazesi sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak önce Karacahmet Mezarlığı Gasilhanesi'ne, ardından da Şakirin Camii'ne getirildi. Cem Garipoğlu için öğle namazı ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu, anne Tülay Makbule Garipoğlu, abisi Levent Garipoğlu ve yakınları katıldı.

YAN YANA SAF TUTTULAR

Cenaze namazı kılmak için saf tutulduğunda Garipoğlu ailesi kameralardan uzak kalmak için arka sıralara geçti. Cenaze namazında Mehmet Nida Garipoğlu, Tülay Makbule Garipoğlu ve Levent Garipoğlu yan yana saf tuttu. Cemaatin arkasına geçen Garipoğlu ailesi hep birlikte namaz kıldı. Anne Tülay Makbule Garipoğlu cenaze namazına eşlik etti. Anne başını öne eğerek hem namaz kıldı hem de görüntü vermemeye çalıştı.

Cenaze töreninde anne Tülay Makbule Garipoğlu'nun üzgün olduğu görüldü. Baba Nida Garipoğlu ise cenaze namazında arka saflarda yer aldı. Kılınan cenaze namazının ardından Cem Garipoğlu Karacahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

CENAZE ARACINA 1 KM SONRA BİNDİ!

Cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi. Cenaze aracına aileden kimse binmedi.

GARİPOĞLU AİLESİNDEN İLGİNÇ TAKTİK!

Adli Tıp Kurumu'ndan hızla çıkan cenaze aracı yaklaşık bir kilometre sonra yol kenarında durdu. Anne Tülay Garipoğlu burada cenaze aracına bindi. Bu sırada korumalar cenaze aracının arka kapısını açarak görüntü alınmasına engel olmaya çalıştı. Anne Garipoğlu ön kapıdan bindi. Cenaze aracı hızla yol aldı.