Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Cemaat ezan sesi duymayınca…

Denizli'nin Çardak İlçesi Gölcük Mahallesi'nde bulunan camide hoparlörlerden ezan okunamaz hale gelince, cemaatin yaptığı araştırmada, bir tilkinin minareye girerek yuva yaptığı ve elektrik kablolarını kemirdiği ortaya çıktı. Minareye giren itfaiye ekipleri, tilkiyi güçlükle yakalayarak doğaya bıraktı.

Yayınlanma:
Cemaat ezan sesi duymayınca…

İlginç olay, geçen cumartesi günü Çardak’ın Gölcük Mahallesi’ndeki camide meydana geldi. Gölcük Camisi’nde ezan okunurken minaredeki hoparlörden uzun süredir ses çıkmaması üzerine cemaat, minareye çıkarak nedenini araştırdı. Minareye çıkan cemaatten bir kişi, şerefeye bakınca bir tilki gördü. Tilkinin hoparlöre giden elektrik kablosunu kemirerek zarar verdiği, bu nedenle ezan sesinin duyulmadığı ortaya çıktı.
Cemaat tilkinin minareden alınması için Çardak Belediyesi’ni haber verdi. Camiye gelen itfaiye ekibi, minarenin en üst noktasına tırmanan tilkiyi güçlükle yakaladı. Tilki daha sonra doğaya bırakıldı. Girdiği minarede merdivenlerden tırmanarak en üst noktaya çıkan tilkinin burayı kendi yuvası haline getirdiği, elektrik kablolarını kemirdiği anlaşıldı. Belediye ekipleri, zarar gören kabloları değiştirerek elektrik arızasını giderdi. 
 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler