Cemal Hünal ölümden döndü

Cemal Hünal ölümden döndü

Çanakkale’nin Biga ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Biga Avrasya Okçuluk ve Şenlikleri’ne atlı okçu olarak katılan ünlü oyuncu Cemal Hünal, bindiği atın ayağı tökezleyince, at ile birlikte yere düştü.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu’nun izni ve Türk Okçuluk Federasyonu’nun destekleriyle düzenlenen atlı okçuluk müsabakaları heyecanlı anlara sahne oldu. Hafta sonu düzenlenen müsabakalara 20 ülkeden 130’u yabancı olmak üzere toplam 55 kulüpten yüzlerce okçu katıldı. 515’i yaya ve 53’ü atlı okçu olmak üzere 568 okçu, 2 farklı kategoride yarıştı. Müsabakalara katılan oyuncu Cemal Hünal, ata binerek ok atmak istediği esnada üzücü bir kaza geçirdi.

Hünal’ın bindiği at, koşmaya başlar başlamaz, parkurun başında ayağının tökezleyerek düştü. At ile birlikte yere düşerek yuvarlanan Cemal Hünal, atın altında kalmaktan son anda kurtulurken, kaza anı amatör bir kameraya yansıdı. Toprak zemine düşen at kısa sürede ayağı kalkarken, Hünal’a müsabakaları izleyenler ve federasyon yetkilileri müdahale etti. Kazayı önemli bir yara almadan atlatan ve sağlık durumu iyi olan Hünal, daha sonra yarışlara devam ederek başarılı dereceler elde etti.